U kategoriji Kultura, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Osmoro malih muzičara iz Kuršumlije osvojilo osam prvih mesta na takmičenju u Zaječaru

Autor 26 dec 2018

KURŠUMLIJA- Ova godina je bila veoma uspešna za decu iz Kuršumlije koja pohađaju Muzičku školu „Kornelije Stanković“ u Prokuplju. To pokazuje njihov fantastičan uspeh na VII takmičenju iz solfeđa i teorije muzike održanom u Zaječaru 14. decembra 2018. godine.

Osmoro malih Kuršumličana: Janja Mitić, Maša Dimitrijević, Marija Milutinović, Aleksandra Folić, Tamara Ristić, Teodora Vukajlović, Staša Jovanović i Andjela Kuzmanović osvojilo je prva mesta na ovom takmičenju u klasi profesorke Suzane Sudimac.

U ovo takmičenje su uložili mnogo rada i truda koji se isplatio – kažu one. Teodora Vukajlović je na ovogodišnjem republičkom takmičenju iz solfeđa i teorije muzike održanom od 8. do 9. decembra u Beogradu osvojila maksimalan broj poena – 100, i osvojila prvo mesto, dok je Anđela Kuzmanović osvojila drugo mesto sa 94 poena.

Čestitamo našim malim muzičarima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=89599

26 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “Osmoro malih muzičara iz Kuršumlije osvojilo osam prvih mesta na takmičenju u Zaječaru”

  1. Bravo draga dečice, iako živite u malom mestu vaš uspeh. će pokazati da u tako maloj sredini žive pametni i vredni ljudi. Borite se da vaš talenat i rad izadju iz okvira male ali pitome Kuršumlije i pokažu kvalitet . Od srca vam želim još mnogo uspeha i nagrada. Srećno.

  2. Toplo se nadam da niste nista engleski pevali… kao na kulturnom letu Kursumlije pre par god. Engleze sigurno ne otvaraju veselje Harmonikom nego gajdama a nasi su tada u Kursumliji duvali u… GAJDE

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up