U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

Otvorena izložba slika sa likovne kolonije – Blace 2018

Autor 7 jula 2018

BLACE- U Kulturnom centru „Drainac“ u Blacu završena je ovogodišnja likovna kolonija i otvorena izložba umetničkih radova ovogodišnjih učesnika kolonije.

Izložba će prema rečima Ace Đorđevića, direktora Kulturnog centra „Drainac“ u Blacu, biti otvorena do 15. avgusta do kada i traje ovogodišnje – Kulturno leto.

Svi zainteresovani izložbene slike mogu videti u holu Kulturunog centra „Drainac“ u Blacu.

Ovogodišnju likovnu koloniju svečano je proglasio zatvorenom i otvorio izložbu direktor kulturnog centra „ Drainac“ Aca Đorđević koji je uputio poziv svima da posete izložbu.

Ispred umetnika koji su došli iz Kruševca organizatorima na srdačnom dočeku i gostoprimstvu, zahvalio se slikar Gordan Mićić.

Mr Svetlana Jevremović iz Blaca jedan je od stalnih učesnika na likovnoj koloniji u Blacu ističe da su utisci sa kolonije veoma pozitivni.

  • Likovna kolonija u Blacu je događaj koji po svom dešavanju već pripada nama. Na ovogodišnjoj koloniji može se videti raznolikost radova što sve doprinosi tome da utisci budu pozitivni, ističe mr Svetlana Jevremović.

Mr Nadica Grbić takođe je stalni učesnik likovne kolonije u Blacu. Ove godine bila je inspirisana pejzažima pa se na njenim radovima može videti i pejzaž blačkog sela Draguše.

  • Zadovoljna sam slikama koje smo uradili. Motivi su uglavnom pejzaži i malo ima apstraktnih slika, ističe mr Nadica Grbić dodajući da je veoma zadovoljna ovogodišnjom organizacijom i delima koja su nastala na koloniji.

Po završetku kolonije, direktor kulturnog centra „ Drainac“ Aca

Đorđević svim učesnicima uručio je zahvalnice.

Ove godine na likovnoj koloniji u Blacu učestvovalo je sedmoro umetnika, umetnici iz Kruševca: Živorad Milosavljević , Milivoje Minić ( poreklom iz Blaca živi u Kruševcu), Bora Stojanović i Gordan Mićić – Mićko, kao i tri umetnice iz Blaca: mr Svetlana Jevremović, mr Nadica Grbić i Milena Simić.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=82686

7 jula 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Otvorena izložba slika sa likovne kolonije – Blace 2018”

  1. Blačanin

    Koliko li nas je koštala ova kolonija?

  2. Koleginica

    Aco vraćaj se u Sibnicu dok nije kasno 🙂

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up