U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Nekategorizovano.

Ovo je Leoni!

Autor 31 maj 2018

PROKUPLJE- Kompanija Leoni donirala je opštini Prokuplje Opština Prokuplje tri miliona dinara za sanaciju stepeništa i instalaciju osvetljenja od zgrade Doma kulture do Gradskog bazena.
Vrednost pomenutih radova iznosi oko 2 miliona dinara, a preostala sredstva biće iskorišćena za uređenje dečjih igrališta.


Radovi na sanaciji i rekonstrukciji stepeništa su u toku i prema navodima izvođača radova za desetak dana očekuje se njihov završetak, što znači da će i sezona kupanja na Gradskom bazenu početi u mnogo boljim i lepšim uslovima.
Ono što posebno treba istaći to je kvalitet radova na sanaciji stepeništa, kao i materijal koji se ugrađuje. Ploče od prirodnog kamena i način izrade daju autentičan izgled netaknute prirode, što se uklapa u ambijent ovog okruženja koje je omiljeno mesto Prokupčana.
Kompanija LEONI i Opština Prokuplje već dugi niz godina ostvaruju odličnu saradnju, a rezultat te saradnje su brojne donacije koje je ova kompanija obezbedila i pomogla da lokalna samouprava realizuje mnoge projekte i na taj način poboljša kvalitet života građana.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81070

31 maj 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Ovo je Leoni!”

 1. Pera

  Bolje da su zaposlenima u kompaniji povecali plate,koje nisu povecane vec godinama,negosto doniraju i pune dzepove opstinarima.Sramota

 2. Misko

  Kako bre Pero kad sam cuo da pre par meseci bilo povecanje…neke linije malo malo pa ne rade,pa normalno da nema para…i mislim da leoni najbolje uslove daje za radnike-kad je Prokuplje u pitanju.

  • Pera

   Pa kad si cuo onda dodji dole da radis.povecanje je bilo sto je drzava satnicu povecala a ne firma.Hiljadu dinara kojih mnogo znace..
   Nemoj da mislis po mnogo,nego doodji dole da radis,bices zadovoljan sa platom i radom…

 3. Misko

  Bio,video,radio,nekom i hiljadu dinara znace,bolje i to nego bez para da sede kuci…napusti ako ti se ne svidja…ja napustio video da ima bolje i otiso…

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up