U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

Ovo nije trač: Kombinacije pred lokalne izbore u Kuršumliji- Rajko Nikolić prelazi u SNS, Nebojša Jović Gibe se vraća u SPS?!

Autor 21 sep 2019

KURŠUMLIJA- Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić boraveći nedavno u Kuršumliji razgovarao je sa predstavnicima vladajuće koalicije –SNS i SPS o lokalnim izborima koji će se održati na proleće.

On je pitao funkcionere ove dve stranke u Kuršumliji da li je bolje da izađu sa jednom listom na lokalne izbore ili odvojeno. Odgovoreno mu je da o tome treba da odluče centrale stranaka.

Sastanak Ružića sa rukovodstvima SNS i SPS u Kuršumliji

Da li u šali ili u zbilji tek Ružić je onda kazao da bi mogao Rajko Nikolić da pređe u SNS a Nebojša Jović Gibe u SPS. Inače, Rajko Nikolić je član SPS od osnivanja. Bio je predsednik Opštinskog odbora i dugogodišnji sekretar stranke u Kuršumliji. Kao član SPS bio je i zamenik predsenika opštine. Nebojša Jović Gibe je aktuelni zamenik predsednika opštine izabran sa liste SNS.  Od 2001. do 2003. godine bio je narodni poslanik Socijalističke partije Srbije u Skupštini Republike Srbije. U to vreme je i Ružić bio poslanik.

Pročitajte i...  Završena berba ranih sorti grožđa, rod i kvalitet odličan

Kada smo Rajka Nikolića upitali da prokomentariše predlog Ružića on je dugo odbijao, na kraju je kazao da on poštuje stav vrha stranke i da ako njegova stranka bude to tražila od njega on će preći u SNS.

Što se tiče Nebojše Jovića ne verujemo da bi se on vratio u SPS.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472063

21 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “Ovo nije trač: Kombinacije pred lokalne izbore u Kuršumliji- Rajko Nikolić prelazi u SNS, Nebojša Jović Gibe se vraća u SPS?!”

 1. A sta je sa mog presednika opstine Radoljuba Vidica u koju je on stranku hteo bih samo da mu se zahvalim sto mi je dao stan i zbrinuo jednog samohranog oca sa cetvoro dece i sa jednim detetom ivalidom evo kako brine taj civek za svoje gradjane pa hvala Radoljube Vidicu jos jednom mnogo

 2. Upućen

  Ja sam čuo da obojica prelaze kod Đilasa

 3. Opozicija 1

  Najbolje da ostanu tamo gde jesu to je siguran znak da će njihove partije posle izbora biti u opoziciji

 4. Žika

  Ha, ha šta reci na ovo… moje je misljenje da ova dvojica posle izbora nece vise biti aktuelni, Rajko je vec u penziji a jos malo pa ce i gibe. Njima sve najbolje kao penzionerima a da dodju mladji

 5. Zoki

  Ova informacija je veoma bitna za moj zivot

 6. .......................

  Taj Rajko je upropastio SPS u Kuršumliji,oterao verne članove a sakupio sve kafanske prijatelje u odbor,centrali partije negovore istinu već ih obmanjuju.

 7. Clan SNS

  Kako ćemo mi bez Gibeta uopšte mi nije jasno.. a i ne znam šta će nam Rajko

 8. Posmatrac

  Kakva prvoaprilska sala, Rajko je dobar covek, Gibe takodje, ali ovo je nekako nezamislivo.
  Ali, nikad se nezna, politika je to.

 9. SPS

  Pa on je i onako vaš,samo je formalno u SPSu muti vodu kao i uvek.A doduše kod nas je stekao penziju kao pisar (cata).

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up