U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Penzioneri dobili penzionerske kartice

Autor 12 mar 2018

BLACE- Danas su u Blacu podeljene prve penzionerske kartice sa kojima će penzioneri lakše i brže moći da ostvare određene pogodnosti. Podeli kartica prisustvovao je direktor Fonda PIO,filijala Prokuplje, Danilo Milenković i pomoćnik predsednika Opštine Blace Miroljub Marković.

U Blacu je trenutno penzionerske kartice dobilo 10 penzionera, a u Fondu PIO ističu da će ovakve kartice dobiti svi penzioneri koji primaju penziju u Srbiji a njih je trenutno milion i 750 hiljada, ali i svi budući penzioneri koju će istu dobiti uz rešenje o penziji.

U Fondu PIO ukazuju na značaj ovih penzionerskih kartica.

-Sa ovom karticom penzioneri će lakše moći da ostvare određene pogodnosti jer neće više morati da idu u Fond PIO za potvrde već će sa karticom moći direktno da odu kod onih koji daju određene pogodnosti, ističe direktor filijale Prokuplje Danilo Milenković.

Penzioneri koji su prvi u Blacu dobili penzionerske kartice očekuju boljitak.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=77277

12 mar 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “Penzioneri dobili penzionerske kartice”

 1. Penzioner

  Penzioneri imaju najvece glasacko telo u Blacu i Srbiji.Koga mi podrzimo taj dobija izbore.

 2. Cyberan

  Jeste ga PODRZALI.Jel dobio!I E sad ce bude bolje.!Svake godine isto! I tako godinama,svima bolje i Vama sto ga pridrzavate i nama sto ga ne pridrzavamo!Ziveli!

  • Penzioner

   Meni je dobro penzija stize .imam solidnu penziju neko vecu neko manju.Vi mladi ste hteli demokratiju i visestranacje sad de bunite kad vam se to obilo o nos. Bolje ti gledaj pd cega zivis sigurno nigde ne radis a penziju mozes samo da sanjas .

   • Cyberan

    E ti si tvoju zaradio!Pa ovde palamudis.Krao si sta si mogao,bezao po bolovanju stalno,kad pastrmis,kad krades drva,kad je pojutrica,slava,preslava,veridba idogurao si do penzije i ovde palamudis o demokratiji.Grickaj to i cuti.Nek je dugo grickas,to mogu ti pozelim kao dobar covek.I batali sa komentarima. i demokratijiDaleko je ovo sve od demokratije,pravde i prava.

    • Penzioner

     Jesu tvoji tata i mama krali pa to iznas iz nihovog iskustva pa sad pises.Pa je te zajebavam da je ovo demokratija a ti nikako da ukapiras ali vi mladi ste trazili to lupali u serpe i lonce i dobili sta ste trazili nije bilo tesko da vas prevare.Sad sedis i trpis u demokratiji i mozes da pises o tome a godina za godinom ti ode od zivota u nepovrat.

 3. Cyberan

  Nijel lepo .A;i moram da napisem svoje misljenje/Ti si-Vi ste budala!.Izvinjavam se svima ostalima koji citaju.A tebi-Vama NE!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up