U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Pešaci oprez, vozači caruju!

Autor 23 juna 2019

KURŠUMLIJA- Centar Kuršumlije uveče više nije raj za pešake kako je to bilo decenijama unazad. Čuveni veliki i mali korzo odavno ne postoje jer nema šetača. U skladu stim uspostavljen je i novi režim saobraćaja u centru. Glavna ulica, od pošte do apoteke, više se uveče ne zatvara za saobraćaj a jedino se zatvara ulica Vuka Karadžića (pored kafića) i to od 18 do 05.

E, baš to malo “parče” ulice neki vozači ne mogu da zaobiđu.

-Sinoć sam sedeo u bašti kafića u vreme kad je ova ulica zatvorena za saobraćaj. Za sat vremena bar sedam-osam automobila je prošlo ovom ulicom. To me je toliko iznerviralo da sam pozvao policijsku stanicu sa namerom da im skrenem pažnju da se zabrana ne poštuje. Međutim, službenik je odmah tražio da kažem ime i preuzime i ko zna još koje generalije. To me je još više iznerviralo pa sam prekinuo vezu. Hteo sam samo u par sekundi da im kažem da se zabrana ne poštuje što može da bude opasno jer uglavnom šetaju stariji ljudi a ne da im diktiram generalije-kaže jedan Kuršumličanin.

Pročitajte i...  Prokuplje: Obaveštenje o prekidima u isporuci struje

Pešacima ostaje da  za svaki slučaj šetaju trtoarima to je najbezbednije.

Ulica Vuka Karadžića


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468456

23 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Pešaci oprez, vozači caruju!”

  1. Rade

    Policija da izadje i malo kontrolise saobracaj makar u centru; sta radi policija u civilu kad gradjani treba zovu ?

  2. Drug član biblioteke I SNS

    Međutim, službenik je odmah tražio da kažem ime i preuzime i ko zna još koje generalije. To me je još više iznerviralo pa sam prekinuo vezu.

    Prpa bato! Jel vi mislite da možete tek tako na naše oči da pravite pravnu državu?

  3. Od onako Bogomblagoslovene varosice postasmo najveca selendra sa najbahatijim i najvecim siledzijama.pomozi Boze i povrati one kulturne i vaspitane Kursumlicane.molim ti se BOZE.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up