U kategoriji Pisma Čitalaca, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Pisma čitalaca: Bušni kamioni firme Porr- Werner i Weber

Autor 25 sep 2017

PROKUPLJE- Redakcija Topličkih vesti dobila je mejl i slike od jednog čitaoca koji kaže da iz kamiona Porr-Werner-Webera i dalje curi tečnost. Pismo objavljujemo u rubrici “Pisma čitalaca” bez provere.

“Svoje greške i neispravnost vozila ovo preduzeće je opravdavalo letnjim temperaturama. Ovih dana temperature jedva da prelaze 13° C, a evo i dalje smo svedoci istog rada. Sve ovo ode više u nedogled, a ništa se ne preduzima.
Postavlja se pitanje koji je sada izgovor za opravdanje neispravnosti vozila ovog preduzeća, pošto znamo da temperatura očigledno nije.
Dočekaćemo i zimu, onda će prizor biti baš lep kada budu po snegu ostavljali tragove.Tada ćemo pepelom pokrivati ove fleke koje ostavljaju po ulicama na kojima se igraju naša deca, a do tada opet creva u šake i čisti,  stoji u mejlu koji je stigao redakciji.
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download huawei firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=68942

25 sep 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Pisma čitalaca: Bušni kamioni firme Porr- Werner i Weber”

 1. Ja

  https://youtu.be/zh4Y0trafa4

  Na ovom linka možete videti snimak kamiona pww-a. Nastao je pre oko 2 meseca u jednoj prokupackoj ulici!!! Pitam se da li treba da izbije epidemija zutice pa da neko od nadležnih reaguje?!

  • Da znate samo kakav je to smrad,o zarazi ne treba ni govoriti.Kako li se ne dosetiše ljudi iz čistoće da idu za njima i peru ulice?Možda je zbog higijene Prokuplje poznato po čestim zarazama žuticom???

 2. Ana

  I u Kursumliji isto curi i siri smrad i zarazu. Uzas!

 3. mira

  Odnose smece samo iz svojih kanti,ostavljaju drugo neka je i upakovano,za sobom kamion ostavlja tragove koji samo zarazu mogu da sire i da se ulicom ide sa maskom.Onda nam JKP Hammeum nije dobar,ne pere ulice,sta bismo sve rekli da ovo sto nam smece odnosi firma,nepoznati vlasnici,da samo u jednom danu bilo kakav proust od navedenih naprave radnici Hammeuma.Neko im je oduzeo posao na vise godina a mi cemo se naci ponovo u zutici i sl.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up