FAM
Soko Banja

FAM
Pisma ČitalacaPoslednje VestiProkuplje

Pisma čitalaca: Bušni kamioni firme Porr- Werner i Weber

PROKUPLJE- Redakcija Topličkih vesti dobila je mejl i slike od jednog čitaoca koji kaže da iz kamiona Porr-Werner-Webera i dalje curi tečnost. Pismo objavljujemo u rubrici „Pisma čitalaca“ bez provere.

„Svoje greške i neispravnost vozila ovo preduzeće je opravdavalo letnjim temperaturama. Ovih dana temperature jedva da prelaze 13° C, a evo i dalje smo svedoci istog rada. Sve ovo ode više u nedogled, a ništa se ne preduzima.
Postavlja se pitanje koji je sada izgovor za opravdanje neispravnosti vozila ovog preduzeća, pošto znamo da temperatura očigledno nije.
Dočekaćemo i zimu, onda će prizor biti baš lep kada budu po snegu ostavljali tragove.Tada ćemo pepelom pokrivati ove fleke koje ostavljaju po ulicama na kojima se igraju naša deca, a do tada opet creva u šake i čisti,  stoji u mejlu koji je stigao redakciji.
50% LikesVS
50% Dislikes

5 komentara

  1. Odnose smece samo iz svojih kanti,ostavljaju drugo neka je i upakovano,za sobom kamion ostavlja tragove koji samo zarazu mogu da sire i da se ulicom ide sa maskom.Onda nam JKP Hammeum nije dobar,ne pere ulice,sta bismo sve rekli da ovo sto nam smece odnosi firma,nepoznati vlasnici,da samo u jednom danu bilo kakav proust od navedenih naprave radnici Hammeuma.Neko im je oduzeo posao na vise godina a mi cemo se naci ponovo u zutici i sl.

Pogledajte takođe
Close
Back to top button