U kategoriji Pisma Čitalaca, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Pisma čitalaca: Bušni kamioni firme Porr- Werner i Weber

Autor 25 sep 2017

PROKUPLJE- Redakcija Topličkih vesti dobila je mejl i slike od jednog čitaoca koji kaže da iz kamiona Porr-Werner-Webera i dalje curi tečnost. Pismo objavljujemo u rubrici „Pisma čitalaca“ bez provere.

„Svoje greške i neispravnost vozila ovo preduzeće je opravdavalo letnjim temperaturama. Ovih dana temperature jedva da prelaze 13° C, a evo i dalje smo svedoci istog rada. Sve ovo ode više u nedogled, a ništa se ne preduzima.
Postavlja se pitanje koji je sada izgovor za opravdanje neispravnosti vozila ovog preduzeća, pošto znamo da temperatura očigledno nije.
Dočekaćemo i zimu, onda će prizor biti baš lep kada budu po snegu ostavljali tragove.Tada ćemo pepelom pokrivati ove fleke koje ostavljaju po ulicama na kojima se igraju naša deca, a do tada opet creva u šake i čisti,  stoji u mejlu koji je stigao redakciji.
0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=68942

25 sep 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Pisma čitalaca: Bušni kamioni firme Porr- Werner i Weber”

 1. Ja

  https://youtu.be/zh4Y0trafa4

  Na ovom linka možete videti snimak kamiona pww-a. Nastao je pre oko 2 meseca u jednoj prokupackoj ulici!!! Pitam se da li treba da izbije epidemija zutice pa da neko od nadležnih reaguje?!

  • Da znate samo kakav je to smrad,o zarazi ne treba ni govoriti.Kako li se ne dosetiše ljudi iz čistoće da idu za njima i peru ulice?Možda je zbog higijene Prokuplje poznato po čestim zarazama žuticom???

 2. Ana

  I u Kursumliji isto curi i siri smrad i zarazu. Uzas!

 3. mira

  Odnose smece samo iz svojih kanti,ostavljaju drugo neka je i upakovano,za sobom kamion ostavlja tragove koji samo zarazu mogu da sire i da se ulicom ide sa maskom.Onda nam JKP Hammeum nije dobar,ne pere ulice,sta bismo sve rekli da ovo sto nam smece odnosi firma,nepoznati vlasnici,da samo u jednom danu bilo kakav proust od navedenih naprave radnici Hammeuma.Neko im je oduzeo posao na vise godina a mi cemo se naci ponovo u zutici i sl.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions