U kategoriji Društvo, Pisma Čitalaca, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Pisma čitalaca: Deo Donje Rečice već mesec dana nema uličnu rasvetu

Autor 26 sep 2015

PROKUPLJE/DONJA REČICA- Meštani Donje Rečice se žale da u jednom delu sela već mesec dana ne radi ulična rasveta. Kažu da su intervenisali kod nadležnih ali problem još uvek nije rešen. Pismo objavljujemo u celini.

U

Ugašena sijalica

“Veliki pozdrav iz Donje Rečice za celu redakciju. Želim da vam kažem da ste u sam vrh svih medija koji se redovno prate ovde u Rečici. Samo tako nastavite. Uzgred bi hteo da nam izađete u susret objavljivanjem jednog članka. Evo o čemu se radi. Već mesec dana jedna trećina Donje Rečice ili naselje Lukovci nema ulično osvetljenje. Obraćali smo se predsedniku i Savetu MZ Donje Rečice, ED Prokuplje i Direkciji za urbanizam. Svi su nam obećali da će problem biti rešen ali nije još uvek. Moramo da pokušamo preko medija kako bi se problem rešio što pre jer smo u mraku. Lako je centru Donje Rečice i naselju Šopovi jer većim delom ulice su im asfaltirane i imaju ulično osvetljenje, dok kod nas nije tako. Uskoro kada krenu jesenje kiše biće i bara po ulicama pa ćemo morati da nosimo baterijske lampe”.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=37403

26 sep 2015. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Pisma čitalaca: Deo Donje Rečice već mesec dana nema uličnu rasvetu”

 1. Mile

  U naselju lukovci ima mnogo kradja pa možda oni sto kradu isključuju ulično svetlo!

 2. Miki

  Odakle vama takva informacija gospodine Mile?

 3. rade glavonja

  pozovite filu on ce da resi sve

 4. TRNAVAC

  Nije to nista u DONJOJ TRNAVI vec 6 meseci obecavaju da ce doci da zamene pregorele sijalice pa nista dosada. Idu izbori tako da ce valjda tada sanirati sve sto treba.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions