U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Pisma Čitalaca, Poslednje Vesti.

Pisma čitalaca: Nastavnici i učenici iz Lukovske Banje mole Niš-ekspres da ne skraćuje liniju kad padne sneg

Autor 8 feb 2015

KURŠUMLIJA- Molimo Vas da u ime nastavnika i učenika OŠ „Miloje Zakić“ iz isturenog odeljenja u Lukovskoj Banji objavite ovaj mejl na portalu „Topličke vesti“.

U više navrata, u proteklih mesec dana, autotransportno preduzeće „Niš-ekspres“ nije obezbedilo saobraćajnu liniju na relaciji Kuršumlija-Lukovska Banja. Najnoviji primer je od petka 06. februara 2015. kada je zbog snežnih padavina autobus na ovoj relaciji saobraćao do sela Merćez jer nije bio opremljen adekvatnom zimskom opremom i gumama. Zbog toga su nastavnici i troje učenika ostavljeni u Lukovskoj Banji bez mogućnosti da se vrate kući, iako je „Niš-ekspres“ uredno naplatio putničke karte. Uz to autobus koji po redu vožnje saobraća na ovoj relaciji u 13:10 ostavio je putnike, od kojih najveći broj učenika, u selu Merćez koje je udaljeno 12 km od Lukovske Banje, te su učenici sa stvarima morali da pešače ostatak puta, iako im je „Niš-ekspres“ naplatio karte do Lukovske Banje.

U više navrata smo se zbog ovog obraćali nadležnima u Nišu, ali su se na svako naše obraćanje oglušavali, te smo zbog toga odlučili da ovaj svoj problem, a i problem velikog broja ljudi, iznesemo u javnost.

S poštovanjem, nastavnici OŠ „Miloje Zakić“ iz Lukovske Banje:

prof. Jugoslav Dimitrijević tel. 0600385026

prof. Dejan Rakić

images

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=28397

8 feb 2015. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Pisma čitalaca: Nastavnici i učenici iz Lukovske Banje mole Niš-ekspres da ne skraćuje liniju kad padne sneg”

  1. dragan

    Ako se ne prevoze djaci nastavnic,i kako onda da ja, koji sam planirao da odem do Lukoske banje na lecenje isto me istovare u taj Mercez. Ne mogu da verujem da se tako nesto desava?

  2. Dete

    Na zalost desava se. Ovo je Srbija, zemlja Mikija Mausa.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions