U kategoriji Kuršumlija, Pisma Čitalaca, Poslednje Vesti.

Pisma čitalaca: Saša Saković, reakcija povodom asfaltiranja ulice Ratka Pavlovića: A šta sad dušebrižnici?

Autor 17 sep 2017

KURŠUMLIJA- Pre nekoliko dana asfaltirana je ulica Ratka Pavlovića Ćićka. Jaoj, užas, katastrofa, asfalt debljine kartona, dečiji rad iz nastave tehničkog obrazovanja, oprane pare, zamazivanje očiju širokim ali malobrojnim narodnim masama, otišao asfalt za Mačkovac, Milutovac, možda i Petlovac i svašta nešto i tome slično. O Majko Presveta Bogorodice kakvi komentari da te dragi Bog sačuva.
Čudna je ljudska priroda a i putevi Gospodnji, ili sam ja možda nešto …ko zna.
Niko ne reče svaka čast, bravo, lepo, pozitivno, nego što nije ovako, što nije ovoliko, što ovo preskočeno , što …Tolika koncetracija prepametnih, ekstrastručnih eksperata za sve i svašta od predenja vune , preko pletenja, pa sve do kvantne fizike i nuklearne medicine, na jednom vrlo malom i tako skučenom prostoru, strah me je izazvaće erupciju takvih razmera da će odleteti daleko od našeg malog grada i možda povući i neke od nas.
E pa draga gospodo, drugovi, članovi, prvo ti gospodine predsedniče Opštine Kuršumlija Vidić Radoljube, direktore Direkcije za izgradnju opštine Kuršumlija Đorđević Gorane, gospodine Stojčić Radoljube i svi ostali koji dadoste doprinos da ako ništa drugo, ono bar da izmamite osmeh male Helene, u moje lično ime i moje porodice te u ime dela žitelja „ulice pametnih ili sokaka pametnih“,  kako nas označiše neki dušebrižnici u kometarima, primite izraze najdublje zahvalnosti za učinjeno.
A šta je učinjeno:

Od 1960 i neke do juna 2017.          septembar 2017.                                       

   

16.09.2017.

16.09.2017.

I aman dragi rukovodioci uložite maksimum napora i ispoštujte gospodski establišment centra grada Kuršumlije jer očigledno su ljubomorni i uredite im centar po svetskim standardima da mogu do mile volje džabalebareći uživaju ispijajući kafe i ostale osvežavajuće napitke, rešavaju „ex katedra” sve moguće i nemoguće probleme „ kako naše male kasabe tako i one širom vaskolike Vaseljene “, i da kunu sudbu kletu što nisu oni ti kojima su oteti resursi i mandati „da se pitaju“.
Šta bi bilo kad bi bilo………

Saša Saković, ul.Ratka Pavlovića Ćićka br.5 Kuršumlija

 

 

 

 

 

 

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=68414

17 sep 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “Pisma čitalaca: Saša Saković, reakcija povodom asfaltiranja ulice Ratka Pavlovića: A šta sad dušebrižnici?”

 1. krpite grad gore je nego na Čakor

 2. u pravu si 100%,odose ljudi na mesec a mi u pm

 3. Odakle ste vi g-dine Sakovicu? Iz Kursumlije? E onda se prosetajte po gradu Kursumliji, sigurno odavno niste, centar (oko 100m, mozda i manje) zaraso u korov, a o nazovi trotoarima i da ne pricamo. Uradili vam asfalt i treba, pa sta treba da im damo odlikovanja. Uostalom kamo srece da niko u 21. veku u GRADU ne gazi blato. Ma da neki i ne mogu da ga se odreknu.

 4. ne mozes Srbina zadovoljiti pa da se u majku vratis, nekom pravo, nekom krivo. Pismo citaoca smatram veoma dobronamernim i objektivnim, nije ni on kriv sto ulica, daj boze da ima 3 metra sirine, ali je dosla na red i ona. Mozda ovi sto se bune su i u pravu, nije mi poznato stanje trotoara u centru, jer jednim dobrim delom je trotoar restoranski deo kafica ili kafane, neznam koje je vrste. Verujte mi da nigde nisam video da pesaci idu trotoarom kroz kafanu, a i ne verujem da na drugom mestu i ima. cudi me kako to nekom ne smeta a smeta asfaltirane neke ulice. ali i to smo mi, Srbi Za Srbe

 5. Trbe

  A na kraju ulice deponija smeca.deca i ne smeju da prodju kad padne mrak.a preko dana pacovi i ostali gmizavci kolo vode

 6. Stefan Mitrovic

  Svaka cast na komentaru Sale, pojedinima Bog da sidje sa neba, ne bi valjalo..
  Pozdrav

 7. Sima

  U 21 veku se mi radujemo zato sto smo dobili asfalt. Odlicna stvar nema sta, bolje ista nego nista, ali treba voditi racuna da su i drugi potpuno u pravu. Asfalt je loseg kvaliteta, tanak, a i nema nikakvog odvoda otpadnih i atmosferskih voda sto ce u zimskom periodu izazvati pucanje istog, usled mraza. Tako da kakva vajda od lose odradjenog asfalta, trenutna je ok, ali dugorocne, sa ovako odradjenim poslom nikakva.

 8. Tako je bato samo ostro i uctivo odrzi lekciju dzabalebarosima pozdrav.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions