U kategoriji Kuršumlija, Pisma Čitalaca, Poslednje Vesti.

Pismo Saveta MZ Pepeljevac: Problemi u snabdevanju strujom

Autor 30 mar 2015

KURŠUMLIJA- Savet Mesne zajednice Pepeljevac poslao nam je pismo u kome ističu svoj višegodišnji problem sa strujom. Kažu da su se više puta obraćali ED, poslednji put u formi peticije, ali nisu dobili odgovor. Pismo objavljemo u celini.

Obraćamo se javnosti ovim medijskim dopisom u ime meštana MZ Pepeljevac. Naš problem je vezan za ED Jugoistok-Niš, koja naša domaćinstva snabdeva strujom. Već duži niz godina imamo probleme sa snabdevanjem tako što struja koju nam isporučuje ED Jugiostok nije odgovarajućeg napona, osim toga svakodnevno se dešava da struja u više navrata u kratkim vremenskim intervalima nestaje pa ponovo dolazi, zbog čega nam se stalno kvare kućni uređaji: bojleri, veš mašine, šporeti, televizori, računari i td, čija je popravka skupa i mnogo puta neisplativa a novi uređaj često košta kao godišnji račun za struju

Problem u snabdevanju strujom imaju ulice: Raleta Radovanovića, Petra Bojovića i Kosovke devojke.

Obraćali smo se u više navrata ED Prokuplje i zahtevali od njih da reše problem snabdevanja. Zadnji zahtev, koji je poslat u formi peticije, potpisalo je više od 96 domaćinstava koja su ugrožena i koja trpe veliku finansijsku štetu. Odgovor iz ED Prokuplje nikada nismo dobili, niti je elektrodistribucija na bilo koji način pokušala da reši naš problem koji traje duži niz godina. Nama kao građanima je preostalo da preko medija obavestimo javnost o ovom našem problemu.

Zahvaljujemo vam se u ime meštana i članova Saveta  MZ Pepeljevac ukoliko ovaj dopis objavite na Topličkim vestima.

Savet MZ Pepeljevac

dalekovod

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=30581

30 mar 2015. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Pismo Saveta MZ Pepeljevac: Problemi u snabdevanju strujom”

 1. juga

  Svaka cas kolega Rakicu sto ste poslali dopis na pravom mestu.Pa u 21 veku da neko nema struju a uredno je placa i da na apel svih mestana sela Pepeljevac,ali mi nismo selo vec grad Kursumlija ne „aje“pa da u toku dana a i noci bude iskljucivan i do 20 puta ,to je za svaku osudu.Neznam kome vise da se obratimo da mozemo da zivimo samo kao komsije u nasoj okolini koji te probleme nemaju.

 2. gradjanin Kastrata

  Isti slucaj je i sa Kastratom. U toku dana vise puta struja nestaje i ponovo dolazi. Krajnje vreme je da se to jadnom regulise.

 3. Mačkovac

  Čuli su da postoji novac namenjen za izgradnju trafoa koji je obećan selu Mačkovcu pa hoće da preusmere u svoju mesnu zajednicu.

 4. juga

  to nema veze mi smo peticiju poslali pre dve godine zbog ovakvog stanja sa isporukom struje

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions