U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Završene RSI: Planinka osvojila turnir u malom fudbalu

Autor 13 mar 2019

KURŠUMLIJA- U finalu turnira u malom fudbalu Planinka je večeras pobedila ekipu Vojska Srbije 1 sa 3:1. U utakmici za treće mesto Die Weis Kirchen je pobedio EPS sa 8:2.

Finalna utakmica zadovoljila je u svakom pogledu oko 800 gledalaca koji su u sportskoj hali bodrili obe ekipe. Viđen je izvanredan fudbal sa mnogo tempa, duela. Borba se vodila za svaku loptu, na svakom mestu na terenu. Bilo je i žešćih duela u žaru borbe ali je sve bilo u duhu sporta.

Ekipa Planinke je dokazala i u finalu da je najbolja na ovom turniru. Ostvarila je sve pobede i to začinila i pobedom u finalu. Njeni igrači su pokazali da su najbolji u fizičkom i taktičko-tehničkom delu. Znali su u pravom trenutku da napadnu ali isto tako da se žestoko brane. Ekipa Vojske 1 je ponovo pokazala da su tehnički dobar tim. Međutim, nedostajalo im je malo više trčanja, brža predaja lopte u pravom trenutku. Imali su i par izlednih prilika ali imala ih je i Planinka. Sve u svemu zaslužena pobeda Planinke.

Pročitajte i...  Pad broja rođenih i porast broja umrlih u Srbiji

U utakmici za treće mesto ekipa Die Weis Kirchen je lako savlaadala EPS. Rezultat je mogao biti i veći. Očigledno da je EPS posle velike pobede u četvrtfinalu protiv Sportskog centra nije mogao ni u polufinalu ni u utakmici za 3. mesto ni približno da pokaže igru kao na toj utakmici.

Basket

U finalu basketa 3 na 3 Savez za školski sport je pobedom protiv ekipe Die Weis Kirchen od 21:12 osvojio prvo mesto. Druga je bila ekipa Die Weis Kirchen a treća Opština Kuršumlija.

Stoni tenis

Aleksandar Ilić osvojio je prvo mesto u stonom tenisu. On je u finalu pobedio Gorana Račića sa 3:0. U borbi za treće mesto Nikola Spalović je pobedio Dragan Petrovića sa 3:0.

Pročitajte i...  Komunalno nabavilo još jedno novo vozilo, jedanaesto za sedam godina

Proglašenje pobednika je sutra u 18 sati.

Radničke sportske igre su veoma uspešno organizovali Sportski centar Kuršumlija i Sportski savez Kuršumlija.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462930

13 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up