U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Završene RSI: Planinka osvojila turnir u malom fudbalu

Autor 13 mar 2019

KURŠUMLIJA- U finalu turnira u malom fudbalu Planinka je večeras pobedila ekipu Vojska Srbije 1 sa 3:1. U utakmici za treće mesto Die Weis Kirchen je pobedio EPS sa 8:2.

Finalna utakmica zadovoljila je u svakom pogledu oko 800 gledalaca koji su u sportskoj hali bodrili obe ekipe. Viđen je izvanredan fudbal sa mnogo tempa, duela. Borba se vodila za svaku loptu, na svakom mestu na terenu. Bilo je i žešćih duela u žaru borbe ali je sve bilo u duhu sporta.

Ekipa Planinke je dokazala i u finalu da je najbolja na ovom turniru. Ostvarila je sve pobede i to začinila i pobedom u finalu. Njeni igrači su pokazali da su najbolji u fizičkom i taktičko-tehničkom delu. Znali su u pravom trenutku da napadnu ali isto tako da se žestoko brane. Ekipa Vojske 1 je ponovo pokazala da su tehnički dobar tim. Međutim, nedostajalo im je malo više trčanja, brža predaja lopte u pravom trenutku. Imali su i par izlednih prilika ali imala ih je i Planinka. Sve u svemu zaslužena pobeda Planinke.

U utakmici za treće mesto ekipa Die Weis Kirchen je lako savlaadala EPS. Rezultat je mogao biti i veći. Očigledno da je EPS posle velike pobede u četvrtfinalu protiv Sportskog centra nije mogao ni u polufinalu ni u utakmici za 3. mesto ni približno da pokaže igru kao na toj utakmici.

Basket

U finalu basketa 3 na 3 Savez za školski sport je pobedom protiv ekipe Die Weis Kirchen od 21:12 osvojio prvo mesto. Druga je bila ekipa Die Weis Kirchen a treća Opština Kuršumlija.

Stoni tenis

Aleksandar Ilić osvojio je prvo mesto u stonom tenisu. On je u finalu pobedio Gorana Račića sa 3:0. U borbi za treće mesto Nikola Spalović je pobedio Dragan Petrovića sa 3:0.

Proglašenje pobednika je sutra u 18 sati.

Radničke sportske igre su veoma uspešno organizovali Sportski centar Kuršumlija i Sportski savez Kuršumlija.

 

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course
download samsung firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462930

13 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up