U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Planovi za razvoj turizma

Autor 21 feb 2019

PROKUPLJE- U okviru Plana rada Turističko-sportske organizacije Prokuplje za ovu godinu, jedan od prioritetnih zadataka je izrada planskih dokumenata.

-Usvajanjem Prostornog plana, stvoreni su uslovi za izradu Strategije razvoja turizma i regulacionih planova za potencijalne turističke destinacije, što će omogućiti izradu kvalitetnih projekata kojima će se aplicirati kod domaćh i stranih institucija i organizacija, kazao je direktor TSO Prokuplje Bratislav Lukić.

Kako ističe, planirane aktivnosti u ovoj godini tiču se stvaranja uslova za povećanje konkurentnosti, odnosno, radiće se na kvalitetu i kvantitetu smeštajnih kapaciteta.

Turističko-sportska organizacija Prokuplje planira razvoj rekreativnog sporta u uslovima planinskog ambijenta, marketinšku prezentaciju, sa svim prednostima koje nudi odmaralište na Belom Kamenu, koje je pravo mesto za razvoj sportskih aktivnosti i pokretanje akcije „Škola u prirodi“, za decu osnovnih i srednjih škola u Prokuplju.

Za 2019. godinu, predviđena je zamena dotrajalih košarkaških tabli na terenu, zamena mreža za golove, kao i saniranje zaštitne ograde. Kako bi se napravio funkcionalan objekat, u skladu sa propisima, u planu je izgradnja kuhinje i prebacivanje montažnog objekta restorana koji se sada nalazi na teniskim terenima.

-U tom smislu, pokušaćemo da gostima ponudimo izbor jela po kojima će ovaj objekat biti prepoznatljiv. Ideja nam je da nabavkom poljoprivrednih proizvoda iz okruženja, pomognemo ljudima koji žive i rade u ovom seoskom području, istakao je Lukić.

Prema njegovim rečima, uloga TSO u narednom periodu biće celokupna promocija turističkih vrednosti Prokuplja.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
online free course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461631

21 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up