U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Sport.

Počela Prva futsal liga, KMF Jastrebac večeras igra sa Crvenom Zvezdom

Autor 9 feb 2020

BLACE- KMF Jastrebac kreće u novu misiju! Cilj je više nego jasan, a to je nastavak takmičenja u Prvoj futsal ligi Srbije!

Prvu utakmicu u nastavku prvenstva prve futsal lige Srbije, KMF  Jastrebac Blace igra večeras od 19 časova u sportskoj hali „Ranko Žeravica“, prtiv beogradske Crvene Zvezde.

Početak prvenstva Blačani su dočekali spremno puni ambicija da ostvare zacrtane ciljeve.

-Posle pauze i prelaznog roka nastavljamo borbu za ostanak u elitnom rangu državnog takmičenja. Za vreme pauze klub su napustila četiri igrača (Tanaskovoć, Cvetanović,Micić, Radojičić) a u klub su se vratila dva stara igrača iz inostranstva (Vuletić Ivan, Milenković Aleksandar) i dovedena dva nova pojačanja (Stojković Vladan Piksi, Bulatović Miloš). Klub je angažovao novog-starog prekaljenog trenera Slavišu Damjanovića koji će pokušati da povede ovu četu futsalera do cilja koji je zacrtala uprava kluba. Već od prvog treninga viđena je nova pozitivna energija, gde su igrači naporno trenirali i ginuli do poslednje kapi znoja, stiče se utisak da će biti ovo još jedna turbulentna polusezona u kojoj ćemo zajedno sa našom publikom, uživati, nervirati, i sve ono što krasi ovaj sport koji nam je svima ušao pod kožu.

Prva utakmica u nastavku prvenstva je sa Crvenom Zvezdom koja je bez poraza u prvom delu. Idemo na ovu utakmicu, rasterećeni rezultatom, koja će nam biti prava provera, da vidimo koji su naši limiti pa ko zna možda i napravimo iznenađenje, poručuju iz KMF Jastrebac.

KMF Crvena Zvezda- KMF Jastrebac

Hala sportova Ranko Žeravica

Novi Beograd od 19 časova

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477636

9 feb 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions