U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Počelo obeležavanje parking mesta i sanacija zaštitnih ograda

Autor 3 mar 2021

PROKUPLJE- Zaposleni u Parking servisu počeli su radove na obeležavanju parking mesta. Kako je izjavio šef ove službe, Dušan Milosavljević, radovi su završeni na Carini, gde je obeleženo 27 mesta za parkiranje, a u narednom periodu biće nastavljeni i na drugim lokacijama.

-Predviđeno je ukupno 250 mesta za parkiranje koja se nalaze u prvoj parkirališnoj zoni. U narednom periodu biće obeležena i mesta za parkiranje u ulici Ratka Pavlovića, Vojvode Mišića, Cara Lazara i Horvatićevoj, kazao je Milosavljević. On je dodao da se uporedo  sa radovima na horizontalnoj signalizaciji, vrši kontrola vertikalne signalizacije u skladu sa Studijom stacionarnog saobraćaja. Na mestima gde su oštećeni saobraćajni znaci postavljaju se novi, kako bi se obezbedilo normalno odvijanje saobraćaja u gradu.

Osim ovih radova, radnici Zelenila rade na sanaciji zaštitnih ograda u centru grada i u blizini škola. Tako je ovih dana u ofarbana ograda pored Gimnazije, a u planu je i farbanje i saniranje ograda u blizini svih škola u Prokuplju, kao i na drugim lokacijama i trotoarima.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=491901

3 mar 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions