U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Počeo Sajam turizma u Beogradu: TO Blace predstavlja ponudu

Autor 22 feb 2019

BEOGRAD/BLACE- Pod sloganom “Leto je bliže nego što mislite”, u Beogradu je počeo 41. Međunarodni Sajam turizma i trajaće do 24. februara. Turistička organizacija “Blace” predstavlja turističke potencijale opštine Blace na ovom Sajmu. Štand Turističke organizacije nalazi se u hali 4 sajma gde se predstavljaju turističke organizacije iz Srbije. Zemlja partner ovogodišnjeg Međunarodnog sajma turizma u Beogradu je Bugarska. Kao i svake od prethodnih godina, najveće interesovanje posetilaca vlada za informacije o turističko privrednoj manifestaciji “Dani šljive”.

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

Iz Turističke organizacije “Blace” poručili su da svi treba da posete njihov štand, i vide šta Blace ima u ponudi. “Saslušajte naše predstavnike na štandu, osetite čari našeg kraja – saopšteno je iz Turističke organizacije”.

Radno vreme Beogradskog sajma  od 21-23. februara je od 10-19 časova dok je u nedelju otvoreno do 18 časova.  Cena pojedinačne ulaznice za sajam iznosi 400 dinara, dok je cena parkinga 200 dinara po jednom satu.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download samsung firmware
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=461689

22 feb 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Počeo Sajam turizma u Beogradu: TO Blace predstavlja ponudu”

  1. QQ

    Promasena tema,sedi dole 1. Nije to sajam hrane i pica. Koliko ostvarenih nocenja,grupnih poseta turistickim destinacijama(kojih nema,na zalost) i događajima. Pa nemamo ni za nase građanstvo uređeno izletište .Da ne pričamo o nečem ozbiljnijem. Ako već postojite samo da bi ste se šepurili i primali plate,radite to tiho,bez pompe i ne uznemiravajte građane.To što ste otišli gore,a nemate šta tamo da radite, osim da se slikate, ne čini vas nešto korisnim za našu sredinu.

  2. Turista

    Džem turisti ce se oduseviti ponudom

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up