BlaceKuršumlijaPoslednje VestiProkupljeSport

Počinje Super B rukometna liga, publika se vraća u hale

KURŠUMLIJA- Ovog vikenda počinje Super B rukometna liga u kojoj igraju tri kluba iz Topličkog okruga-„Kuršumlija“, „Jastrebac“ Blace i „Topličanin“ iz Prokuplja. Kuršumličani igraju u Vranju protiv ekipe Vranje 1957 u suboru u 19 sati, Jastrebac istog dana od 18 sati dočekuje Jagodinu dok Topličanin gostuje u Vlasotincu.

U redovima Kuršumličana kažu da su spremni za novu sezone sa jasnim ciljem-prvo mesto i plasman u elitni rang. Dodaju da će im najveći rival za prvo mesto biti „Hajduk Veljko“ iz Negotina.

-Godinama smo u samom vrhu Super B lige pa je došlo vreme da se ponovo vratimo u majbolju rukometnu ligu Srbije. To nam je cilj i od njega ne odstupamo. I igrački i organizaciono smo spremni za najviše domete-kažu u RK Kuršumlija.

Ambiciozni Blačani počinju drugu sezonu u Super B ligi. On kao najjači argument ističu publiku kao svog osmog igraća, koja se posle duže pauze vraća u halu.

-Posle gotovo dvadeset meseci ljubitelji rukometa u Blacu imaće priliku da uzivaju u predstavama naših jastrebova. Publika se vraća u halu i svi vrlo dobro znamo šta to znači. Naš osmi igrač nam dolazi u pomoć i to u trenutku kada je to najpotrebnije. Jako bitna i teška sezona je pred nama. Sezona u kojoj ce nijanse odlučivati o ulasku u viši rang i samog ispadanja u nižu ligu. Sezona u kojoj je sve moguće i u kojoj su ekipe, od prve do poslednje, ujednačene. Zato, u Subotu svi u halu!!! U goste nam dolazi neugodna ekipa iz Jagodine sa kojom su mečevi uvek bili zanimljivi i uzbudljivi za gledanje. Ali, domaći teren je domaći teren, i svi znamo kako ga moramo i trebamo braniti, poručuju iz RK Jastrebac Blace.

75% LikesVS
25% Dislikes
Back to top button