U kategoriji Blace, Politika, Poslednje Vesti.

Političko pregrupisanje u Blacu, Jozić i Vasiljević prelaze u SPS?

Autor 7 feb 2020

BLACE- Lokalni izbori su na pragu a u Blacu je već počelo pregrupisavanje i politički transferi. Kako nezvanično saznajemo bivši predsednik opštine Blace i aktuelni pomoćnik predsednika Zoran Jozić i aktuelni predsednik SO Blace Miloš Vasiljević, prelaze u Socijalističku partiju Srbije. Naš dobro obavešteni izvor kaže da su Jozić i Vasiljević nezadovoljni kako se kotiraju, iako su deo vlasti, pa su odlučili da potraže drugu stranku.

Vasiljević i Jozić

Pozvali smo Jozića i Vasiljevića i upitali ih da li je tačno da prelaze u SPS ali su nam oni rekli da za sada nemaju komentar.

Inače, na prošlim lokalnim izborima u Blacu 2016. godine Jozić je bio prvi na listi SNS a Vasiljević, kao član Tadićeve SDS, prvi na listi koalicije SDS, LDP i SPS. Obe liste su postigle dobar rezultat, SNS 15 odbornika a koalicija SDS, LDP, SPO 3. SO Blace ima 25 odbornika.

Pročitajte i...  Vode ima dovoljno

SNS je u Blacu tada sama formirala vlast. Nešto kasnije u vlast je ušla lista koju je predvodio Vasiljević, koji je izabran za predsednika SO Blace. Polovinom 2017. godine zbog više struja raspušten je OO SNS u Blacu a u julu 2018. godine Jozić je smenjen sa funkcije predsednika opštine i postavljen na mesto pomoćnika predsednika, dok je za predsednika opštine izabran Milan Ćurčić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477584

7 feb 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up