U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Poljoprivrednici, obavezna obnova registracije gazdinstava

Autor 12 jan 2019

PROKUPLJE- Poljoprivredna savetodavna služba Prokuplje će u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, kroz organizovanu kampanju, vršiti promociju Pravilnika o upisu u registar poljoprivrednih gazdinstava i obnovi registracije, kako bi poljoprivredni proizvođači izvršili upis svojih gazdinstava, obnovili registraciju, što u protekle dve godine nisu imali obavezu, i prijavili promenu podataka.

Vršilac dužnosti direktora Poljoprivredne savetodavne službe Prokuplje, Dejan Tonić, ističe da će tokom januara na oglasnim tablama jedinica lokalne samouprave Topličkog okruga biti istaknuta obaveštenja da će u PSS-u Prokuplje i svim odeljenjima za poljoprivredu jedinica lokalne samouprave Prokuplja, Blaca, Žitorađe i Kuršumlije poljoprivrednici moći da dobiju svu neophodnu pomoć oko registracije i obnove registracije poljoprivrednih gazdinstava.
-Imaćemo niz savetodavnih aktivnosti u saradnji sa lokalnim samouprava Topličkog okruga kroz grupne metode rada, tribine i predavanja, gde ćemo upoznati poljoprivredne proizvođače sa upisom i obnovom gazdinstava u registar, ističe Tonić i poziva proizvođače da se obrate u PSS Prokuplje radi neophodne pomoći.
U PSS-u takođe ističu da je ovo obaveza svih proizvođača, i da je rok za registraciju i obnovu registracije, odnosno promenu podataka od 1. marta do 30. aprila.
Sve informacije mogu se dobiti u: PSS Prokuplje, Vasilija Đurovića Žarkog 13 (027/210-055), Gradska uprava Prokuplja, Odeljenje za poljoprivredu, kancelarija broj 21 (027/324-040, lokal 121), Opština Žitorađa, Odeljenje za poljoprivredu (027/8362-211, lokal 112), Opština Blace, Odeljenje za poljoprivredu, kancelarija broj 38 (027/371-079) i Opština Kuršumlija, Kancelarija za poljoprivredu (027/385-892).


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=133489

12 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up