U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Nekategorizovano.

Pomozimo porodici Gavrilović iz Štave da sagradi kuću pored puta, i siđe s brda.

Autor 9 mar 2019

KURŠUMLIJA- Ekipa Crvenog krsta iz Kuršumlije posetila je porodicu Gavrilović iz Štave čija je velika želja da se spuste sa brda i naprave kuću pored asfaltnog puta u selu.

Crveni krst im je odneo životne namirnice, garderobu i igračke. Sekretar Crvenog krsta Radosava Mićović, apelovala je na sve koji mogu da pomognu ovu  porodicu u novcu ili građevinskom materijalu, kako bi sagradili kuću kraj asfaltnog puta u Štavi. Oni ne žele da napuste selo već žele da ostanu da rade i žive u njemu.

-Četvoročlana porodica Gavrilović živi u Štavi. Porodica sa dvoje male dece, od osam meseci i četiri i po godine, živi daleko od puta, a želja im je da pored asfaltnog puta sagrade kuću kako bi bili bliže školi. Najvažnije je što ta porodica želi da ostane u selu da živi i radi, što je jako bitno i treba im pomoći. Ovom prilikom apelujem na sve koji mogu da pomognu da se jave. Treba im pomoć u novcu ili građevinskom materijalu. Njihova velika želja je da sagrade kuću za svoju decu-kazala je Radosava Mićović.

Pročitajte i...  Saopštenje OO SNS Blace: Puna podrška predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462723

9 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Pomozimo porodici Gavrilović iz Štave da sagradi kuću pored puta, i siđe s brda.”

 1. Verovatno ce posle traziti da im Vucic obezbedi od cekace ziveti.
  Jedan dan citam kako su sela pusta i treba ih oziveti.
  Drugog dana citam kako treba svima koisu u selima ostali iz njihovih razloga da treba da im se pomogne i odu iz sela.
  Cudnomi .
  Ali mora nesto dase pise .

 2. Sta pricate kad niste gledali emisiju?Kupili su plac pored asfalta prema Lukovskoj banji i zele da naprave kucu tu gde su kupili plac,,a ne da sidju u grad.Gde oni trenutno zive nema cak ni signala za telefon,pa vi vidite dal bi opstali sa dva mala deteta u potoku gde im je kuca.Stidite se komentara!!!

 3. Pa sto toliko pitate od cega ce da zive od svog rada verovatno .

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up