U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Ponovo raspisan konkurs za Dečiju pesmu FEDES-a

Autor 2 dec 2019

Organizacioni odbor Festivala dečijeg stvralaštva, odlučio je da se zbog neispunjavanja propisanih uslova, konkurs za Dečiju pesmu, jedanaestog po redu Festivala dečijeg stralaštva FEDES 2020, ponovo raspiše.
Uslovi konkursa podrazumevaju da na isti pošaljete neobjavljene kompozicije, da prijava sadrži precizan notni zapis pesme, tekst odštampan u tri primerka, matricu kompozicije u way formatu i demo snimak kompozicije, isključivo dečije izvođenje.
Radove treba poslati pod šifrom, a rešenje šifre, kao i podaci o autoru teksta, muzike i aranžmana se dostavljaju u posebnoj koverti. Na zahtev organizatora, aranžer pesme je dužan da dostavi, ukoliko to bude potrebno, matricu sa izmenjenom intonacijom. Radove treba dostaviti isključivo poštom na adresu Doma kulture „Radivoj Uvalić Bata“ Koste Vojinovića 1 Prokuplje. Oni radovi, koji ne budu ispunjavali uslove, neće biti uzimani u obzir.
Organizator FEDES-a podvlači da se pristigli radovi na konkurs ne vraćaju i da je on otvoren 27. novembra i traje 15 dana od dana objavljivanja.

Pročitajte i...  Stigle baterije za slušne aparate


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475005

2 dec 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up