U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Pooštrene inspekcijske kontrole na području Topličkog okruga u cilju suzbijanja širenja kovida-19

Autor 29 okt 2020

PROKUPLJE- Povodom epidemiološke situacije sa kovidom-19 na području Topličkog upravnog okruga, a nakon jučerašnjeg sastanka sa gradonačelnikom Prokuplja, predsednicima svih topličkih opština, sa šefovima i načelnicima republičkih inspekcijskih organa i predstavnicima MUP-a, načelnik Topličkog okruga, Zlatan Miljković, dao je izjavu u kojoj se kaže:

Zlatan Miljković

Sa ciljem da se što pre sprovede nalog Vlade Republike Srbije, u kome se naređuje strožija kontrola primena mera na suzbijanju širenja virusa kovid-19, na području Topličkog okruga formirana su četiri tima koje čine predstavnici sanitarne, tržišne, veterinarske, poreske, inspekcije rada i lokalnih komunalnih inspekcija kojima je dat nalog da u okviru svojih redovnih kontrola nad privrednim subjektima posebno obrate pažnju na mere koje se tiču suzbijanja širenja kovida-19.

 Kontrole inspekcija biće vršene u sve četiri opštine Topličkog okruga, posebno kod takozvanih rizičnih subjekata, a to su restorani, klubovi, diskoteke, zatim sportski događaji, objekti turizma koji pružaju usluge kongresnog turizma na otvorenom i u zatvorenom prostoru, kao i u javnom saobraćaju, istakao je načelnik Topličkog okruga i koordinator delovanja ovih timova, Zlatan Miljković.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=487478

29 okt 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Pooštrene inspekcijske kontrole na području Topličkog okruga u cilju suzbijanja širenja kovida-19”

  1. Miki

    Zar vi ne znate da nepostovanje USTAVA i zakona povlaci krivicnu odgovornist ?

  2. NEKAD SU TOPLICANI BILI PRVI U JURISIMA NA NEPRIJATELJA A SAD PRVI DA SE DODVORE TIM ISTIM NEPRIJATELJIMA NASE ZEMLJE.

  3. Buda

    Ma zajebite vise sa tim vasim radom i inspekcijama. Vanredno stanje u pk, subota posle 20.00 sve kafane, kafici….. prepuni. Blace 23.20 kafana na izlazu puna gostiju….. Ili radite ili nas preskocite tim vasim lazima

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up