U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Popravljen put u Klisurici

Autor 5 nov 2018

PROKUPLJE- Sredstvima opštine Prokuplje saniran je put u Klisurici u dužini od 900 metara koji je bio u izuzetno lošem stanjuć. U kakvom je stanju posle ravnanja, nasipanja i valjanja, uverili su se član Opštinskog veća opštine Prokuplje zadužen za infrastrukturu, Žarko Koprivica i pomoćnik predsednika opštine Prokuplje, Vladica  Mladenović.

-Opština Prokuplje, kao i uvek do sada, izlazi u susret stanovništvu na seoskom području i pomaže tamo gde je najpotrebnije i gde je neophodno brzo reagovati, kako zbog oštećenja puta ne bi bio poremećen normalan život stanovnika tog područja, istakao je Koprivica i dodao da na ovaj način lokalna samouprava nastoji da olakša život svojih građana u svim delovima opštine, bez obzira da li žive u gradskoj ili seoskoj sredini.

-Prioritet nam je da žiteljima u seoskim sredinama  stvorimo što bolje uslove za život, a posebno za rad na njihovim poljoprivrednim imanjima, kako bi im omogućili da ostanu i ne napuštaju svoje domove u potrazi za boljim životom i drugim poslovima, podvukao je većnik zadužen za infrastrukturu u opštini Prokuplje.

On je istakao da se radi o jako važnom putu ne samo za meštane Klisurice, već i susednih sela, koji su navikli da koriste ovaj putni pravac kao najkraću deonicu i vezu sa magistralnim putem koji se nalazi u blizini.

-Zahvalni smo opštini Prokuplje što je učinila napor da nam osposobi ovaj za nas jako bitan put, kojim, zbog oštećenja, do sada nisu mogle da se kreću poljoprivredne mašine, kazao je predsednik Saveta mesne zajednice Klisurica Dragan Miljković.

Prema njegovim rečima, novom putu posebno su se obradovali proizvođači mleka, kojima je sada olakšan transport prilikom predaje njihovih proizvoda otkupljivačima.

-Do sada su proizvođači, a i drugi meštani ovog sela, morali da pešače kilometer, kako bi stigli do magistralnog puta, istakao je Miljković i dodao da se sanacijom puta mnogo pomoglo žiteljima ovog područja, jer sada uređenim putem mogu normalno  da se kreću ne samo poljoprivredne mašine, već i sva putnička vozila.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=87508

5 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up