U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Posle mnogo godina fudbalski klubovi iz Kuršumlije dignute glave dočekuju gostujuće ekipe

Autor 16 maj 2018

KURŠUMLIJA- Gradski stadion u Kuršumliji o kome se stara Ustanova za sport Sportski centar “Kuršumlija” je u poslednje vreme doveden u red i zaista izgleda odlično. To se posebno odnosi na teren isvlačionice.

 

-Svi građani Kuršumlije mogu da se uvere u to da gradski stadion izgleda bolje nego ikad. Radnici Sportskog centra su u prethodnom periodu radili na osposobljavanju dela tribina na gradskom stadionu, kako bi on bio bezbedan za posetioce. Uskoro počinju radovi na proširenju pomoćnog terena, kako bi se glavni teren što više rasteretio i očuvao. Sve se ovo radi da bi se našim fudbalerima i fudbalerkama obezbedili što bolji uslovi za treninge i odigravanje utakmica i samim tim pomoglo u postizanju boljih rezultata u takmičenjima u kojima učestvuju-kaže Dragan Simić, direktor Ustanove za sport Sportski centar “Kuršumlija”.

Pročitajte i...  Prvi digitalni sajam cveća u Blacu na pravi način promovisao proizvođače cveća

Predsednik ŽFK Kolibri Dobrivoje Čavić kaže da se dosta uradilo i da se to vidi.

-Uslovi su dobri, teren je za sada idealan za igru, dobro se održava, trava se redovno kosi i zaliva. Svlačionice su pristojne, po propisima fudbalske organizacije i uvek ima topla voda. Međutim, mislim da je teren preopterećen jer na njemu igraju OFK Kosanica, ŽFK Kolibri, FK Kaćuša i FK Polet iz Lapljeg Sela, plus mlađe kategorije jer će na jesen Kolibri igrati Razvojnu ligu, što znači da je to sedam klubova. Teren to ne može da izdrži i doći će do oštećenja trave. Čuo sam da će se raditi pomoćni teren što će biti idealno jer na njemu mogu igrati mlađe kategorije. Jedina zamerka su tribune koje su ruinirane i nisu za upotrebu pa je FSS doneo rešenje da ih treba zatvoriti.

Pročitajte i...  Opštinska izborna komisija proglasila izbornu listu "Grupa građana Spasimo Kuršumliju vreme je -Nebojša Krstić"

 

Trener Kosanice Predrag Jovanović slaže se da su sada uslovi za igru mnogo bolji. Teren je odličan, svlačionice takođe, sada možemo sa ponosom da ugostimo ekipe sa strane jer imamo šta da im pokažemo-kaže Jovanović.

Bilo je potrebno dosta vremena da se stadion dovede u red, sad samo treba da se održava. Ostaje da se uradi pomoćni teren i tribune pa će gradski stadion u Kuršumliji biti jedan od najboljih u ovom selu Srbije. Zahvaljujući između ostalog i dobrim uslovima fudbalski klubovi iz Kuršumlije ostvaruju solidne rezultate. Kosanica dobro gura u Zoni Zapad, Kolibri se vraća u Prvu ligu a Kaćuša će najverovatnije imati priliku da se kroz baraž domogne Zone.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80354

16 maj 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Posle mnogo godina fudbalski klubovi iz Kuršumlije dignute glave dočekuju gostujuće ekipe”

  1. Brzi

    Sta je sa Nikolom? Nikola da da gol i nista drugo.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up