U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Poziv građanima da daju predloge za Plan razvoja opštine Kuršumlija za period od 2020-2027. godine

Autor 14 avg 2019

KURŠUMLIJA- Opština Kuršumlija u okviru projekta „Podrška uspostavljanju sistema planiranja i izrada srednjoročnih planova razvoja lokalne samouprave“ koji se finansira iz bespovratnih sredstava slovačke razvojne pomoći (SlovakAid), a sprovodi posredstvom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Srbiji (UNDP) aktivno radi na izradi Plana razvoja opštine Kuršumlija za period od 2020-2027. godine.

Radi obezbeđivanja potpune transparentnosti procesa izrade Plana razvoja opštine i u cilju uključivanja građana i udruženja građana u predlaganje razvojnih ciljeva i mera ovim putem pozivamo građane opštine Kuršumlija da dostave svoje predloge razvojnih ciljeva i mera, a na bazi dokumenata koji su dostupni na ovom baneru. Napominjemo da se predlozi mogu dostaviti u elektronskoj formi, slanjem na elektronski mejl načelnika Opštinske uprave (nacelnik@kursumlija.org) ili u pismenom obliku slanjem putem pisma ili ličnom dostavom u prostorijama Opštine Kuršumlija.

Pročitajte i...  Maline i malinijada

Više na sajtu opštine Kuršumlija: kursumlija.org


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470442

14 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Poziv građanima da daju predloge za Plan razvoja opštine Kuršumlija za period od 2020-2027. godine”

 1. plan je da se napravi auto-put do vodenice

 2. Da se otvori fabrika,firma da ovo malo naroda sto ostalo se zaposli i ja medju njima… To je moj predlog za plan.

  • Da, a kad se otvori navodna firma da se yvede topli obrok. Radno vreme 8 sati. Kad je ko dokazao svoju radnu snagu da se unapredi u nesto vise. Da se osnuje sindikat u toj firmi gde radnici imaju sta da predloze. Da su uslovi za pocetak fabrike adekvatni a kad krene poboljsanje firme vece plate radnicima. Pravo na bolovanje i odmor. Ako radnik ima mali dete da ga saslusaju i izadju mu u susret.Svaki samohrani roditelh bilo musko ili zensko da se zaposli.To je moj plan…

 3. Evo rado ću se uključiti da im dam predloge,koje odavno imam!!!

 4. Dragan

  Da se iz svake kuce-porodice uposli bar po jedan, a ne da su iz nekih porodica uposljeni svi clanovi, a da su druge porodice na socijali

 5. Komsija

  Draga Koviljka, do juce ti je sin bio pomocnik ministra kulture i nesto se ne secam da si imala bilo kakve predloge.
  Sad nesto mnogo kritikujes, nema koju vest nisi komentarisala i imas , odjednom, pregrst ideja.
  Cudno je to malo draga moja, znas.
  Pozdrav od komsije

 6. Pozdrav iz Essena

  Ocu i ja nešto da izjavim za novine. U taj plan na prvo mesto mora da bude aerodrom ili bar auto put. Ocu bre i kad odlazim i kad se vraćam u Nemačku da putujem ko čovek. A za ostalo koga briga? A ako mislite da ja mnogo tražim pa i vi mnogo lažete.

 7. Paz da vi ne kazem ime

  Dano ako sve to želiš pasoš u ruke pa u Švajcarsku. Ovo je bre Srbija. Ako imaš para da odeš na more gazda ti da otkaz jer misli da ga potkradas. Ili ti smanji platu jer te očigledno previše plaća čim imaš para za Sutomore ili Paraliju.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up