U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Pozivaju se sportske organizacije da podnesu prijave za dodelu termina u sportskoj hali “ Čika Duško Jovanović” u Blacu

Autor 13 mar 2019

BLAVE- Opštinsko veće opštine Blace, na sednici održanoj dana 5. marta 2019. godine, donelo je zaključak kojim objavljuje JAVNI POZIV za dodelu termina u Sportskoj hali „Čika Duško Jovanović“ u Blacu za period 15. 3. 2019.- 15. 12. 2019. godine. Pozivaju se sve zainteresovane sportske organizacije i druga pravna lica da podnesu prijave za dodelu slobodnih termina u Sportskoj hali „Čika Duško Jovanović“ u roku od 10 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Prijave se podnose  Stručnoj Komisiji za za ocenu godišnjih programa u oblasti sporta u opštini Blace na adresu: Karađorđeva 4, 18420 Blace sa naznakom „ZA JAVNI POZIV ZA RASPODELU SLOBODNIH TERMINA U SPORTSKOJ HALI ČIKA DUŠKO JOVANOVIĆ – NE OTVARAJ“.

Pročitajte i...  Japanske prepelice na gazdinstvu Čolića u selu Đurevac

Odluku o dodeli termina donosi Opštinsko veće opštine Blace na predlog stručne Komisije za ocenu godišnjih programa u oblasti sporta u opštini Blace.

Lista odobrenih sportskih organizacija i drugih pravnih lica koje će biti korisnici pomenutih slobodnih termina objaviće se na sajtu www.blace.org.rs kao i na oglasnoj tabli opštine Blace.

Predlagači čija prijava bude konačno prihvaćena i odobrena za dobijanje slobodnih termina u Sportskoj hali „Čika Duško Jovanović“ u Blacu, zaključuju ugovor sa predsednikom opštine Blace kojim se regulišu međusobna prava i obaveze ugovornih strana.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Sve informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti na imejl: blace@blace.org.rs , ili telefon 027/371-110.

Kompletan tekst Javnog poziva i prijavni obrazac možete preuzeti na zvaničnom sajtu Opštine Blace.

Pročitajte i...  Promocije istorijskih knjiga povodom obeležavanja Topličkog ustanka

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462917

13 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Pozivaju se sportske organizacije da podnesu prijave za dodelu termina u sportskoj hali “ Čika Duško Jovanović” u Blacu”

  1. Morževi

    Kakvi termini kad ste uništili sport u Blacu.Ovakav krah sporta i nepostojanje mladjih kategorija se ne pamti u bližoj prošlosti.Bravo političari.

    • !

      Istina ziva.I ovaj poziv govori u prilog tome da je jedino bitno da se uzmu neke pare za termine …..vrlo brzo ce te davati termine besplatno(kad ne bude imao ko da ih koristi).Mozda iz doma za stare…po neko!

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up