U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Praznik za ljubitelje roka

Autor 13 avg 2019

PROKUPLJE- Deseto po redu “Rok preobraženje” održaće se na gradskom bazenu 19. avgusta u organizaciji Turističko-sportske organizacije Prokuplje.
Tradicionalna muzička manifestacija okupiće ljubitelje rok muzike koji će od 21 čas pa sve do posle ponoći imati priliku da uživaju u ovom nezaboravnom muzičkom događaju.

-Kao i svake godine, potrudili smo se da na vreme završimo sve pripreme za održavanje jubilarnog koncerta i da Prokupčanima u ovim vrelim danima priredimo dobar provod na Gradskom bazenu.Pored lokalnih muzičkih bendova, “Vertigo akustik trio“, i „Melise“, nastupiće i „Pop hend karo“ iz Niša, kao i naši proslavljeni muzičari Nidža i Vlada, uz čiju podršku se već čitavu deceniju održava „Rok preobraženje“ u Prokuplju, izjavio je direktor TSO, Bratislav Lukić.
Afirmacija mladih bendova koji neguju ovaj muzički žanr, cilj je ove manifestacije, a jubilarni deseti rok koncert prilika je da se na Gradskom bazenu okupe svi onikoji su odrastali uz rok muziku, kao i mlade generacije koje vole dobru muziku i koje se pored svih novih muzičkih talasa ipak opredeljuju za stari dobri rok.
Turističko-sportska organizacija Prokuplje obezbedila je besplatan ulaz na Gradskom bazenu za vreme održavanja ove manifestacije.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course
download micromax firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy course download free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470418

13 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up