U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Praznik za ljubitelje roka

Autor 13 avg 2019

PROKUPLJE- Deseto po redu “Rok preobraženje” održaće se na gradskom bazenu 19. avgusta u organizaciji Turističko-sportske organizacije Prokuplje.
Tradicionalna muzička manifestacija okupiće ljubitelje rok muzike koji će od 21 čas pa sve do posle ponoći imati priliku da uživaju u ovom nezaboravnom muzičkom događaju.

-Kao i svake godine, potrudili smo se da na vreme završimo sve pripreme za održavanje jubilarnog koncerta i da Prokupčanima u ovim vrelim danima priredimo dobar provod na Gradskom bazenu.Pored lokalnih muzičkih bendova, “Vertigo akustik trio“, i „Melise“, nastupiće i „Pop hend karo“ iz Niša, kao i naši proslavljeni muzičari Nidža i Vlada, uz čiju podršku se već čitavu deceniju održava „Rok preobraženje“ u Prokuplju, izjavio je direktor TSO, Bratislav Lukić.
Afirmacija mladih bendova koji neguju ovaj muzički žanr, cilj je ove manifestacije, a jubilarni deseti rok koncert prilika je da se na Gradskom bazenu okupe svi onikoji su odrastali uz rok muziku, kao i mlade generacije koje vole dobru muziku i koje se pored svih novih muzičkih talasa ipak opredeljuju za stari dobri rok.
Turističko-sportska organizacija Prokuplje obezbedila je besplatan ulaz na Gradskom bazenu za vreme održavanja ove manifestacije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470418

13 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up