U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Predavanje o populacionoj politici

Autor 11 avg 2020

BLACE- U Blacu su danas završena predavanja održana na temu koja se ticala populacione politike u Republici Srbiji. Predavanje je organizovala Opština Blace u saradnji sa organizacijom Inkluzija danas koja je edukaciju na ovu temu sprovela u delo.

Predavanja su održana u prostorijama Kulturnog centra „ Drainac“ u Blacu uz maksimalno poštovanje svih mera preporučenih od strane kriznog štaba.

Opština Blace inače je, od strane Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku dobila putem konkursa, 12 miliona dinara u najvećoj meri namenjenih za dogradnju Predškolske ustanove „ Naša radost“ u Blacu.

Kako se na listi čekanja nalazi veliki broj dece, dogradnjom Predškolske ustanove „ Naša radost“ ovaj problem u velikoj meri biće rešen.

Pročitajte i...  Evo kako je nastala Prolom banja

-Opština Blace putem ovog konkursa dobila je najviše novca od svih opština u Republici Srbiji, pre svega zahvaljujući kvalitetnom radu opštinskog rukovodstva, ističe Miodrag Gubijan iz Inkluzije danas.

On je ovom prilikom izrazio uverenje da će Opština Blace i u narednim godinama biti prepoznata i podržana sa novcem iz ovog ministarstva kako bi se rešili brojni problemi koji se tiču populacije i demografije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484461

11 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up