U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Predrag Krivokapić sutra ponovo peva u emisiji „Nikad nije kasno“: ”Podrška mojih Žitorađana govori da sam opravdao očekivanja“

Autor 6 mar 2021

ŽITORAĐA – Predrag Krivokapić (68), među svojim meštanima u Žitorađi poznatiji kao ”Lile”, prvim pojavljivanjem u televizijskom formatu ”Nikad nije kasno” osvojio je srca publike interpretacijom pesme ”Komšinica”, legende narodne muzike Predraga Gojkovića – Cuneta. Sutra (nedelja) od 21 čas na televiziji PRVA, Predrag se ponovo pojavljuje u emisiji u drugom krugu. On će pevati kao peti takmičar po redu.
Inače, od Predraga sutra slušamo kako u njegovom izvođenju zvuči pesma ”Gina” Miroslava Ilića, a zatim i kako zvuči duetska numera ”Gde si da si moj golube”. Popularni Lile, kaže da je već prvim pojavljivanjem ispunio svoje snove, a da mu svako naredno samo pričinjava još veće zadovoljstvo, pogotovo jer interesovanje njegovih Žitorađana za njegove nastupe raste iz dana u dan.

Moje pevanje nije bilo nepoznanica mojim meštanima pre pojavljivanja u emisiji. A to što me posle emisije sreću, raspituju se, daju pohvale govori u prilog tome da ih nisam obrukao kao ni sebe, i da sam opravdao očekivanja svih. – sa blagim osmehom na licu nam objašnjava Lile.
Krivokapić, je u prvom krugu dobio pohvale žirija u kome su pored Saše Miloševića – Mareta, bile i članice popularne grupe ”Hurricane” , što je rezultiralo direktnim prolaskom u drugi krug.
– Želeo bih svima da se zahvalim na podršci koju mi pružaju, znači mi kao i svakom čoveku. I dodao bih da mi je ovo pojavljivanje u emisiji donelo neka nova prijateljstva, koja ću, siguran sam, negovati i po završetku emisije. – kratak je bio Predrag Lile Krivokapić u izjavi za Dobričke internet novine.
Ekipa Dobričkih internet novina poziva sve svoje čitaoce, kao i meštane opštine Žitorađa, ali i svih okolnih mesta sutra od 21 sat prate emisiju Nikad nije kasno i pruže podršku Predragu Liletu Krivokapiću. A da se podsetimo kako je izgledao prvi njegov nastup i kako je publika reagovala na ”Komšinicu vragolanku” u izvođenju Predraga Krivokapića.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=492078

6 mar 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions