U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Predsednica Vlade Ana Brnabić sutra dolazi u Prokuplje i Kuršumliju

Autor 9 avg 2018

PROKUPLJE/KURŠUMLIJA- Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić posetiće Prokuplje i Kuršumliju, u petak, 10. avgusta.

Poseta Prokuplju počinje sastankom sa gradskim rukovodstvom u Opštini Prokuplje (Nikodija Stojanovića 2), u 11 časova.

Zajedno sa direktorom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Markom Blagojevićem i predstavnicima Ministarstva zdravlja, premijerka Brnabić obići će Dom zdravlja Prokuplje (Ćirila i Metodija 4), u 11.45 časova.

Predsednica Vlade Ana Brnabić, zajedno sa potpredsednikom Vlade i ministrom trgovine turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, posetiće Opštinu Kuršumlija (Proleterskih brigada bb), gde će se sastati sa predstavnicima lokalne samouprave, u 13 časova.

Brnabić i Ljajić posetiće fabriku „Simpo Šik“ (Kosovska 67), u 13.35 časova, i Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Žubor“ (Kuršumlijska Banja), u 14.05 časova.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83790

9 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

13 komentara za “Predsednica Vlade Ana Brnabić sutra dolazi u Prokuplje i Kuršumliju”

 1. Adio

  U Blace i da se nakani neko da dodje posle 10 godina trenutno nema sta da vidi. Samo kadrove place mi se

 2. Mozda ce da ispuni obecanje presednika i otvori kursumlisku banju… … …

 3. Super. Nadam se da će se provozati ulicama Kuršumlije i ministru saobraćaja preneti utiske o poštovanju pravila saobraćaja u gradu kojih je vise na divljem zapadu nego kod nas.

 4. Nebojsa Milosavljevic

  Neka dodje u Racu da vidi u kakvom je stanju ulica Aleksandra Vucica.

 5. Bojan

  Treba da je pitamo zasto je ovaj kraj zaboravljen? Zasto mora da idemo iz ovog kraj? Ne daj boze da se zarati tada smo dobri da cuvamo i branimo. Hvala nismo dobili, nemora branili smo nase. Ostetu nismo dobili-prave se ludi i glupi. Ali sto nam nedate uslov za bolji zivot???? Dali moze nismo prodati Kosovo? Nasta se Cena??? Gde je Problem kad u svakom drugom gradu moze nove fabrike – zasto ovde to se gradu? Nismo glupi samo nemocni …

 6. Lokalni Turista

  Snezana vidim da si naucila znakove, mozes da polazes za B kategoriju. Polazi u Novi Sad, ostavi nas na miru, snaci cemo se i bez tebe

 7. Anonimni

  Ma kakvi, projurice kroz grad u kome ce taj dan biti oprane ulice i onda Prolom ili Lukovska Banja na skromni radni rucak, i odusevljavace se prirodnim lepotama naseg kraja…. Za dva dana zaboravice gde je bila

 8. Sarena laza

  Dolazila je danas, i sta….. zbog toga sam cekao dodatnih 2 sata na pregled. Svi su se toliko uzeleli premijerke da nijedna ordinacija nije radila, bruka i sramota. Kakve ulizice ostavili bi i pacijenta na operacionom stolu

 9. Treba cesce da dolazi, vidim danas oprali ulice posle deset godina, doduse samo oko opstine! A i sinteri su primeceni u Kursumliji sto nikad nije bilo. U ulici 7 juli uznemirili deset domacih pasa lutalica. Pa se pitam koga su trazili?

 10. A posto cujem da je obisla “Sik Kopaonik” samo da je podsetim da isti treba vratiti pravim vlasnicima pa onda sa dozvolom obilaziti. To nije vasa privatna svojina!!! Samo se pitam sto mi dedu rehabilitovase a nista nam ne vratise…?

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up