U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Predsednik Jozić sa profesorima i studentima iz Amerike

Autor 18 maja 2018

BLACE- Predsednik opštine Blace Zoran Jozić priredio je prijem za profesore i studente sa Univerziteta Alabama iz Sjedinjenih američkih država ( THE University Alabama). Studenti i profesori ovog univerziteta u zvaničnoj poseti Blacu borave u okviru programa – Serbia Fellowship Experience.

Predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić kazao je da je studentska razmena sa Univerzitetom Alabama deo dugogodišnje saradnje i da ova jednonedeljna poseta američkih studenata ima za cilj da učvrsti već postojeću dobru saradnju.

-Deo studenata i profestora sa Univerziteta Alabama imaće priliku da se upozna sa sistemom rada Visoke poslovne škole strukovnih studija u Blacu, turističkom ponudom Blaca i okruženja i nadam se da ćemo ove godine napraviti korak više u saradnji i da će veći broj njihovih i naših studenata biti obuhvaćen ovom razmenom, istakao je predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić.

Studenti sa Univerziteta Alabama istakli su da su oduševljeni gostoprimstvom koje svakoga puta dožive u Blacu i to je jedan od razloga zbog kojeg se uvek rado vraćaju u Blace.

Koordinator projekta David Ćurčić ističe da će studenti i profesori Univerziteta Alabama u Blacu boraviti narednih sedam dana i da će za to vreme imati priliku da bolje upoznaju Blace.

 

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course
download micromax firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80466

18 maja 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Predsednik Jozić sa profesorima i studentima iz Amerike”

 1. Vidoje

  A ove slike po zidovima su smejurija. Kao da su kupljene na vašaru. Šareno, kič, ali u kombinaciji sa cvetnim košuljama i opančićima deluju skladno.

 2. Miloje

  Kad sam ja iš’o u školu, engleski nisam učio. Pokušao sam da se ogrebem za malo engleskog sa strane i sad tečno govorim rukama i služim se smeškom. A ništa ne razumem.

  • Anonimni

   Ma smeskaju se i ovi nasi studenti sve im milo sto su kod predsednika u kabinetu.

 3. Realno

  Pa imao je prilike da ga nauči nego bio čovek zauzet drugim,, poslovima,, u školi. I tu je i danas šerif.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up