U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Predsednik Jozić sa profesorima i studentima iz Amerike

Autor 18 maj 2018

BLACE- Predsednik opštine Blace Zoran Jozić priredio je prijem za profesore i studente sa Univerziteta Alabama iz Sjedinjenih američkih država ( THE University Alabama). Studenti i profesori ovog univerziteta u zvaničnoj poseti Blacu borave u okviru programa – Serbia Fellowship Experience.

Predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić kazao je da je studentska razmena sa Univerzitetom Alabama deo dugogodišnje saradnje i da ova jednonedeljna poseta američkih studenata ima za cilj da učvrsti već postojeću dobru saradnju.

-Deo studenata i profestora sa Univerziteta Alabama imaće priliku da se upozna sa sistemom rada Visoke poslovne škole strukovnih studija u Blacu, turističkom ponudom Blaca i okruženja i nadam se da ćemo ove godine napraviti korak više u saradnji i da će veći broj njihovih i naših studenata biti obuhvaćen ovom razmenom, istakao je predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić.

Pročitajte i...  Opštinska izborna komisija proglasila izbornu listu "Grupa građana Spasimo Kuršumliju vreme je -Nebojša Krstić"

Studenti sa Univerziteta Alabama istakli su da su oduševljeni gostoprimstvom koje svakoga puta dožive u Blacu i to je jedan od razloga zbog kojeg se uvek rado vraćaju u Blace.

Koordinator projekta David Ćurčić ističe da će studenti i profesori Univerziteta Alabama u Blacu boraviti narednih sedam dana i da će za to vreme imati priliku da bolje upoznaju Blace.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=80466

18 maj 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Predsednik Jozić sa profesorima i studentima iz Amerike”

 1. Vidoje

  A ove slike po zidovima su smejurija. Kao da su kupljene na vašaru. Šareno, kič, ali u kombinaciji sa cvetnim košuljama i opančićima deluju skladno.

 2. Miloje

  Kad sam ja iš’o u školu, engleski nisam učio. Pokušao sam da se ogrebem za malo engleskog sa strane i sad tečno govorim rukama i služim se smeškom. A ništa ne razumem.

  • Anonimni

   Ma smeskaju se i ovi nasi studenti sve im milo sto su kod predsednika u kabinetu.

 3. Realno

  Pa imao je prilike da ga nauči nego bio čovek zauzet drugim,, poslovima,, u školi. I tu je i danas šerif.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up