Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Predsednik opštine Blace Milan Ćurčić posetio Dom za stara lica u Blacu i svim korisnicima uručio poklone

Autor 15 jan 2019

BLACE- Domsko odeljenje za stara lica u Blacu, koje od 2003. godine radi pri Centru za socijalni rad u Blacu, obišao je predsednik opštine Blace Milan Ćurčić. Nakon druženja i razgovora sa korisnicima, usledila je i podela paketića za sve korisnike Domskog odeljenja.

Centar za socijalni rad „ Blace“ u saradnji sa lokalnom samoupravom Opštine Blace, obezbedio je i danas paketima obradovao sve korisnike Doma starih u Blacu.

Pakete je prilikom današnje posete Domu starih u Blacu, korisnicima Doma uručio predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić koji je ovom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo što ispred lokalne samouprave i u svoje lično ime ima priliku da ih sve pozdravi.

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić u svom obraćanju istakao je da je lokalna samouprava Opštine Blace socijalno odgovorna opština koja vodi računa o svim njenim građanima.

Rukovodstvu Opštine Blace i centru za socijalni rad kao i Domu starih na poklonima i pažnji u ime svih korisnika zahvalio se Miroslav Radivojević jedan od korisnika Doma.

 • Ovakvim činovima obavezuju nas da i mi budemo dobri korisnici Doma, ističe Radivojević dodajući da su uslovi u Domu izuzetni a ovakvi vidovi pažnje za njih mnogo znače.

Direktorka Centra za socijalni rad Blace Ivana Petrović ističe da je i ove godine nastavljena tradicija darivanja korisnika povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

 • Stavili smo im do znanja da svakoga dana kao i danas mislimo na njih. U saradnji sa lokalnom samoupravom Opštine Blace i privrednicima obezbedili smo paketiće za sve korisnike Doma, istakla je direktorka centra za socijalni rad Blace Ivana Petrović.

Rukovodilac Doma starih u Blacu Milutin Janković zahvalio se rukovotstvu Opštine Blace i predsedniku Opštine Blace na ukazanoj pažnji prema svim korisnicima. On je ovom prilikom dodao da lokalna samouprava Opštine Blace pomaže razvoju Doma starih kao ustanove koja za našu sredinu mnogo znači.

Dom starih u Blacu trenutno ima 47 korisnika a kapacitet ovog doma je 50.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=179619

15 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Predsednik opštine Blace Milan Ćurčić posetio Dom za stara lica u Blacu i svim korisnicima uručio poklone”

 1. Anonimni

  Statije selo bez opozicije.Svako gleda svoj interes i da sacuva posao na budzetu.

 2. Budimo LJudi

  Veliko hvala svim dobrim i odgovornim ljudima koji pokazuju humanost i podršku starijim licima koja su smestena u Domu starih u Blacu gde su smesteni nasi roditelji,rodjaci, prijatelji,komsije a sutra dan i mi, kada budemo u tim godinama ,kada nam bude bila potrebna danonocna nega,koju objektivno ne može pružiti porodica.

 3. Ana

  Svako ciji su roditelji bili ili su jos uvek smesteni u ovom domu znaju koliko je Dom starih u Blacu znacajan kako za nase roditelje tako i za nas njihovu decu.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up