Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Predsednik opštine Blace Zoran Jozić poziva sve građane da se uključe u suzbijanje sive ekonomije

Autor 9 feb 2018

BLACE- Zaključkom Vlade Republike Srbije određuje se Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave za organizatora i takmičenja gradova, gradskih opština i opština u Republici Srbiji u okviru kampanje „Podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivacija za poštovanje propisa”, a u cilju sprovođenja Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

„Ovom prilikom pozivam građane a pre svega preduzetnike i ugostitelje da poštuju zakone Republike Srbije, izdaju fiskalne račune za svoju robu i usluge i učestvuju u nagradnoj igri kako bi svaki dinar plaćenog poreza značio veća ulaganja u obrazovanje, zdravstvo, infrastrukturu, javne usluge i sve ono što bi jednu lokalnu samoupravu činilo dobrim mestom za život. Iskreno se nadam da će stanovnici naše lokalne samouprave biti dobar primer građanskog aktivizma u zajedničkoj borbi da izgradimo bolje društvo za sve, rekao je Predsednik opštine Blace Zoran Jozić dodajući da ove godine očekuje da će stanovnici opštine Blace imati makar jednako sreće u nagradnoj igri kao prošle godine kada su osvojena dva stana u Beogradu. On je naveo da se ove godine Zaključkom Vlade Srbije organizuje i nagradna igra za lokalne samouprave u kojoj će 9 opština i gradova dobiti po 23.000 evra“

Nagradna igra će trajati dva meseca (mart-april 2018) i imaće značajno veći fond u odnosu na prošlu godinu. Građanima je omogućeno besplatno slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima preko bilo koje pošte od 1. februara. Učešćem u nagradnoj igri, građani imaju šansu da osvoje vredne nagrade za sebe, ali i za svoj grad – devet najaktivnijih lokalnih zajednica koje pošalju najviše koverata podeliće nagradni fond za lokalna ulaganja od preko 200.000 evra.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=75843

9 feb 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “Predsednik opštine Blace Zoran Jozić poziva sve građane da se uključe u suzbijanje sive ekonomije”

 1. Slavica

  vojnik o skracenju
  ovaj o postenju

 2. Milica

  Pravi čovek za obraćanje po ovom pitanju.

 3. Ljubisa

  ***Sveti oče pomozi nam!

 4. Blačanin

  Ja prosto nemam komentar.

 5. Blačanin

  Bože ima li te!!!!!!!!

 6. Rentgen

  Mogao bi on i da odrzi ne predavanje vec tecaj sa prakticnim primerima. Mislim da bi bilo lepo pokrenuti potpisivanje peticije tj. molbe kako bi ga odobrovoljili za ovaj napor.

 7. ?

  …kako bi svaki dinar placenog poreza znacio veca ulaganja u kupovinu kamiona,bagera,kosnica,stanova,osnivanja zadruga,pravljenje dzemova i marmelada,osnivanja jos nekog javnog preduzeca(ima dosta nezbrinutih kadrova) i jos kojekekvih ludorija. I sve to zbog” preduuuuzeceee” !

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up