U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Predsednik opštine Milan Ćurčić na ceremoniji dodele ugovora za podršku ženskom preduzetništvu

Autor 20 sep 2019

BLACE- Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), uz finansijsku podršku Evropske unije, podržali su 12 lokalnih mehanizama za rodnu ravnopravnost među kojima se nalazi i Opština Blace. U sredu 18. septembra, u Beogradu, održana je ceremonija uručivanja ugovora sa podržanim opštinama. Opštinu Blace predstavljao je predsednik Opštine Milan Ćurčić.

“Fokus podrške lokalnim samoupravama odnosi se na poboljšanje položaja žena na tržištu rada, ženskom preduzetništvu i ekonomskom osnaživanju žena na selu, te na promociji i primeni Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti na lokalnom nivou – saopštio je predsednik Ćurčić”.

Ugovore su uručivali potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost prof. dr Zorana Mihajlović, gospođa Blerta Cela, zamenica regionalne direktorke iz Regionalne kancelarije UN Women za Evropu i centralnu Aziju, i ambasador Sem Fabrici, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Pročitajte i...  Poskupljenje cigareta kao jedan od načina da ih bacimo u zaborav

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=472048

20 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up