U kategoriji Blace, Politika, Poslednje Vesti.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić doneo odluku: Suzana Veljović i Milan Ćurčić poverenici OO SNS Blace

Autor 15 mar 2019

BLACE- Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić doneo je odluku da se za poverenike opštinskog odbora SNS Blace imenuju Suzana Veljović i Milan Ćurčić.

 

Njihov zadatak u narednom periodu biće da što pre obezbede uslove za organizovanje Izborne skupštine opštinskog odbora.

Dok se ne ispune uslovi za održavanje Izborne skupštine, poslove opštinskog odbora obavljaće poverenici opštinskog odbora.

Poverenici za svoj rad odgovaraju Okružnom odboru, Izvršnom odboru i predsedniku Stranke.

Poverenici opštinskog odbora donose sve odluke u ime opštinskog odbora, u skladu sa statutom i drugim aktima stranke, stoji u odluci predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Inače, Milan Ćurčić obavlja funkciju predsednika opštine Blace a Suzana Veljović je zamenik predsednika opštine Blace.

Pročitajte i...  Saniraju se štete od poplava, učestvuje Vojska Srbije

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=463018

15 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

23 komentara za “Predsednik SNS Aleksandar Vučić doneo odluku: Suzana Veljović i Milan Ćurčić poverenici OO SNS Blace”

 1. 500 glasova

  Pitanje je samo gde će otići ostatak glasova. Milan i Suza max 500 mogu da osvoje.

 2. Prava odluka, vazno je da se bore za nas grad i mlade koji zive ovde.

 3. Magi

  Pravi izbor i puna podrška.

 4. Mirko

  Odlično, bolji dani očekuju SNS u Blacu. Važno je da dođe neko ko će se istinski boriti za Blace i za interese svih Blačana. Puna podrška novim poverenicima SNS-a i puno uspeha u daljem radu.

 5. Geri

  Bravo sad valjda mozemo da asfaltiramo u Djurkovice .

 6. Predsenice sve najbolje u predstojećem radu. Prava odluka!

 7. realno

  Nema tu niceg novog,sve je po starom.Samim tim nema ni boljitka.Spasa nam nema.Samo da se pakuju koferi….

 8. komsija

  polazem velike nade u vas samo oprez polako se distancirajte od ovih pre vas i formirajte jak odbor sa novim ljudima od ugleda i karaktera

 9. Upoznat

  Neće vam biti lako, aždaje su još tu oko vas

 10. Prijatelj

  Situacija u Blacu je toliko zamršena da svako svakom želi da “skine glavu”. Napravite rez, sve najbolje

 11. Blace u srcu

  Tesko cete izgurati sve sto se od vas ocekuje a da ne izgubite deo biraca, zaato ne oklevajte, radite kako mislite da treba i cvrsto branite svoje stavove i odluke

 12. Mestanin D.Cungula

  Sve ostaje po starom rupe na putu ce da pune kao do sada sa peskom. Opstina nema novca mozemo da se zalimo koliko hocemo. Sada nam samo preostaje da pisemo e.mail Vucicu svaki dan, mozda ce neko da procita.

  • Anonimni

   Stace vama put u Cungulu za dve babe dobro je da i sa rupama imate put kad iz Blace sve ode.

 13. Prava odluka! Borite se za grad, i građane, sve najbolje u daljem radu.

 14. Građanke i Građani Blaca

  Agonija traje više od godinu dana i konačno je došao kraj.Ovom odlukom Predsednika SNS-a poslata je višeznačajna poruka svima nama koji živimo ovde,a pre svega odgovornim lokalnim političarima koji moraju da opravdaju ukazano poverenje brzim,kvalitetnim i korenitim promenama koje će građani pozdraviti. Odbornici SNS-a konačno moraju da shvate da moraju i trebaju jer je to jedino normalno,da ubuduće časno i hrabro podržavaju aktuelnog predsednika i zamenika predsednika opštine Blace,jer se oni moraju podržati shvatite to, koji očigledno imaju podršku predsednika SNS , a to se mora ispoštovati do kraja,jer su na listi A.V. izabrani za odbornike,bez obzira kako su se našli na listi.Pustite vi bivše lokalne fumkconere, oni se više ne pitaju, pokušavaju da prodaju maglu, kao da se oni i dalje pitaju. E pa sad se vidi i da oni koji to sebi nisu hteli da priznaju, a što su znali, da je njihovo vreme prošlo. Tako je to u politici uvek bilo i biće jer prozvani,izvikani,iskompromitovani se sklanjaju i odlaze neminovno,a ko to ne shvata na vreme, odlazi na dno zajedno sa brodom koji tone. Izbor je na svakom pojedinačno šta mu je činiti,ako razmišlja svojom glavom. Puna podrška imenovanim poverenicima,koji moraju sada da opravdaju ukazano poverenje, jer nema više kalkulacija,isteklo je vreme. za tajm aut. Građani čekaju , gledaju dalji ishod i konkretne poteze ,verujte. Ovo mora da se izgura do kraja upravo u interesu građana.

 15. Sanela

  Svaka cast! Konacno smo na pravom putu!

 16. Za Gradjanina

  Bla, bla, bla…

 17. Realno

  I tako je postojala stranka sa apsolutnom vecinom i zavrsi kako zavrsi. Sami sebe izedoše.

 18. Avatar

  Suzani i Milanu želim uspešnu saradnju a ostatku društva srećan put uz pesmu Halida Muslimovića ”Putuj, putuj srećo moja…”

 19. Kluzo

  Pošaljite sve bivše u političku penziju i imaćete lakši posao.

 20. Ana

  Prvda je spora ali dostizna, to nije izlizana fraza. Posle visemesecne agonije i psihickih igara koje je vodila grupa interesdzija na perfidan i bezobrazan nacin manipulisala odbornicima plaseci ih da ce ostati bez Skupstinske vecine, konacno mozemo malo da odahnemo. Sada nema stajanja, pravi ljudi su na pravim mestima, izgubljeno vreme se mora nadoknaditi, naravno to vazi za one koji to zeele. Bisi nam fukcioneri treba da se povuku i da konacno prihvate realnost a odbornii da shvate da u odluke stranke pametne i mudre.

 21. steva

  Vratite nam Jozica

 22. Mestanin D.Cungula

  Babe u Cunguli imaju dede i oni imaju pravo na zivot i da koriste puteve bez rupa. D.Cungula ima trenutno 6 djaka koji svaki dan idu u skolu mislim da je to buducnost da neko ostane da zivi na selu.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up