U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Predsednik Vidić priredio prijem za srpsku kraljicu ajvara

Autor 27 nov 2019

KURŠUMLIJA- Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić priredio je prijem za pobedničku ekipu najvećeg gastronomskog karava u Srbiji „Izađi mi na teglu“, Suzanu i Radmilu Kostić iz Kuršumlije.

U srdačnom razgovaru sa Suzanom i Radmilom, one su predsedniku prenele utiske sa ovog pobedničkog takmičenja istakavši tom prilikom, da su prijatno iznenađene i presrećne zbog pobede.

Zahvalivši organizatorima i svim saradnicima koji su doprineli ovoj lepoj nagradi, Suzana je istakla da je pobedu i očekivala, jer kako kaže, kada se kuva srcem, uz male tajne velikih majstora, a i kada se spoje mladost i iskustvo, uspeh je zagarantovan. Ona je dodala da su sve takmičarske ekipe pokazale izuzetnu kreativnost u predstavljanju grada iz kojeg dolaze na autentičan i zanimljiv način, uz poziv našim sugrađanima da se ubuduće prijavljuju u većem broju, jer je kako kaže ovo posebno iskustvo za nju i njenu porodicu.

Pročitajte i...  50 do 60 Prokupčana se dnevno javi u kovid ambulantu


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474852

27 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “Predsednik Vidić priredio prijem za srpsku kraljicu ajvara”

  1. Hvala na divnom prijemu..❤❤

  2. Svaka čast. Po ko zna koji put pokazala i dokazala svoju spremnost, sposobnost, vaspitanje i kulturu. Nije samo kraljica ajvara nego kraljica žena. Ona treba da bude uzor ovim današnjim mladim mamama, ženama i domaćicama. Svaka čas Suzi.

  3. Sve čestitke ovoj mladoj ženi na nagradi i samo napred svaki posao kad se radi s puno ljubavi i iz srca rezultat je tu.Lep je gest opstinskim organima i presedniku što su dali podršku ne samo ovoj vec i ostalim mladim ženama da održe našu tradiciju a i finasijski ih podržati pa tako osnovati male prerađivačke pogone voca i povrca Još jedno BRAVO

  4. I treba dase nagrade naj bolji

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up