U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Predškolci posetili školu

Autor 20 okt 2017

PROKUPLJE- U OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” napravljen je prvi korak u projektu “Kroz osmeh do đaka prvaka”, pa su se tako predškolci upoznali sa učiteljicama i radnim ambijentom škole, a sve je osmišljeno pod sloganom “Upoznajmo se”.

Program je sadržao dve radionice. Prvu radionicu su realizovale učiteljice četvrtog razreda Sonja Ilić, Sanja Jovanović i Danijela Radović iz produženog boravka. One su sa svojim đacima pripremile predstavu “Snežana i sedam patuljaka” i time pokazale da se u ovoj školi kreativno uči, igra i stvara.
Drugu radionicu vodili su nastavnici fizičkog vaspitanja Ivan Stebih i Srđan Kovačević gde su se predškolci nadmetali u duhovito osmišljenim sportskim igrama. Njihov slogan bio je “Kad granice ne postoje igramo se mnogo bolje”. Igre su zahtevale okretnost, maštovitost i dosetljivost.
Grupa vaspitačice Vesne je pobedila i kao nagradu dobila diplomu i loptu. Ovo nije kraj igre jer se stanje na tabeli može promeniti  tako što je sledeće druženje zakazano za novembar. Sreća i radost na  licima predškolaca bila je vidljiva pri izlasku iz škole, a ni roditelji  nisu skrivali svoje oduševljenje. Ostala je želja dece da se što pre u školu dođe.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=70465

20 okt 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up