U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Predstavljamo portal I-Medukacija dr Ivane Mihajlović iz Blaca

Autor 8 jul 2020

NOVI SAD/BLACE- Živimo u modernom vremenu, obeleženom velikim napretkom na svim poljima, pa i u medicini. Ipak, ubrzan način života nas onemogućava da se u potpunosti informišemo o svom zdravlju. Ujedno, razvoj tehnologije i modernih sredstava informisanja, kao što je internet, povlače za sobom česte dezinformacije i navođenje na pogrešan put. Čitaoci internet foruma i web stranica sa neproverenim sadržajem, u nekim slučajevima sami sebi postavljaju dijagnoze i leče se proizvoljno, ili se, pak, nedovoljno upoznaju sa svojom bolešću ili stanjem.

Zato je neophodno da u današnje vreme postoje pouzdani izvori informacija o zdravom životu, dobrim navikama i usvajanju kvalitetnog načina života. Youtube kanal Dr Ivana Mihajlović (www.youtube.com/c/DrIvanaMihajlovic) pruža sadržaj upravo takvog tipa. Ivana u svojim video snimcima na interaktivan način upoznaje ljude sa činjenicama koje se tiču zdravlja i pravovremenog reagovanja u slučaju pojedinih zdravstvenih problema. I sav taj sadržaj je predstavljen jednostavnim, narodnim jezikom, kako bi bio razumljiv gledaocima različitih uzrasta i profesija.

Pročitajte i...  Blačani dali krv

Ivana je rođena u Blacu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Nakon toga, završila je studije medicine na Medicinskom fakultetu u Nišu i trenutno je lekar u Vojnoj bolnici u Novom Sadu i student treće godine doktorskih akademskih studija medicine.

Posetite kanal i pogledajte video snimke. Ukoliko vam se dopadne sadržaj koji Ivana objavljuje, možete pratiti kanal i podeliti ga sa svojim prijateljima, kako bi se više ljudi informisalo o različitim pitanjima na temu zdravlja.

Youtube kanal: www.youtube.com/c/DrIvanaMihajlovic

Trenutno je u izradi i sajt koji će za cilj imati da interaktivan sadržaj sa youtube kanala predstavi u tekstualnom obliku.

Sajt: http://imedukacija.com/

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483505

8 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up