U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prijem u opštini za učenike i studente vojnih škola i fakulteta

Autor 9 avg 2018

PROKUPLJE- Zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović priredio je prijem za učenice srednjih vojnih škola i Medicinskog fakulteta Vojno-medicinske akademije u Beogradu, koji je organizovao Centar ministarstva odbrane u Prokuplju.

Čestitajući im na dosadašnjem uspehu u školovanju Paunović je rekao da su ove devojke izabrale takve škole i fakultete sa kojima se mogu ponositi njihovi roditelji i sam grad Prokuplje.

-Biti pripadnik bilo kog roda Vojske Srbije je čast, zadovoljstvo i obaveza. Svojim odabirom školovanja i budućeg zanimanja ove mlade devojke su pokazale da vole svoje rodno mesto i svoju otadžbinu, izjavio je on i naglasio da su one svojim dosadašnjim radom i ponašanjem u školama, kod kuće i mestu boravka zaslužile da budu budući đaci i studenti vojnih škola.

Načelnik Centra ministarstva odbrane u Prokuplju potpukovnik Srđan Spasić istakao je da je konkurencija za upis u vojnim srednjim i visokoobrazovnim ustanovama u Srbiji bila izuzetno velika.

-Biti učenik srednjih vojnih škola i student vojnih fakulteta mogu biti primerni,odgovorni i radni mladi ljudi. Nadam se da će Anastasija Nikolić, Anastasija Paunović i Natalija Cvetković nastaviti da vredno i marljivo uče i postižu još bolje rezultate tokom svog školovanja.

-Studiranje na Medecinskom fakultetu VMA U Beogradi izabrala sam iz razloga što tamo postoje izvanredni uslovi za sticanje novih znanja, što su uslovi školovanja izuzetno dobri i što nakon završetka studija očekuje brzo zaposlenje,izjavila je Natalija Cvetković.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83776

9 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up