U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Prijem za novinare

Autor 13 jan 2020

PROKUPLJE- Gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović, član Gradskog veća za informisanje Dragana Mitrović i šef Odseka za informisanje i protokol Grada Prokuplja Ivan Petrović, priredili su danas novogodišnji prijem za novinare pisanih i elektronskih medija iz Prokuplja i Toplice.
Gradonačelnik Prokuplja, zahvalio se novinarima na dosadašnjoj saradnji, i naglasio da veruje da će ona biti podignuta na veći nivo.

-Zahvaljujući ovoj saradnji, građani su bili pravovremeno i tačno informisani o radu lokalne samouprave i svemu onome što je od velike važnosti za njihov život i rad. Nadam se da će saradnja biti podignuta na veći nivo, kazao je Simonović.
Gradonačelnik je novinarima poželeo uspeha u daljem radu, i mnogo dobrih vesti, u interesu svih građana.
Novinari su ovu priliku iskoristili da pitaju gradonačelnika o tome šta je to najvažnije što će u ovoj godini gradska vlast učiniti, kako bi se stvorili još bolji uslovi za život građana.
-To je svakako početak radova na izgradnji nove Bolnice, početak gradnje nove Industrijske zone, izgradnja novog obdaništa, rekonstrukcija zgrade Gimnazije. Predstoje nam radovi na izgradnji moderne pijace, restauracija utvrđenja na Hisaru, kazao je Simonović.
I član Gradskog veća, Dragana Mitrović, zahvalila se novinarima na saradnji, koja je, kako kaže, bila odlična u prethodnoj godini.
-Nastavljamo istim tempom, tu sam za sva vaša pitanja. Iskoristila bih priliku da vas pozovem, da večeras svi zajedno ispratimo doček pravoslavne Nove godine u centru grada, istakla je ona.
Za novinare, predstavnici Grada Prokuplja obezbedili su i prigodne poklone.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=476514

13 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up