U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Proglašena vanredna situacija na delu teritorije opštine Blace zbog povećanog aerozagađenja vazduha

Autor 15 maj 2021

BLACE- Na osnovu Zaključka Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Blace broj II-1124/2021-1 od 11.05.2021. godine, predsednik opštine Blace  doneo je Odluku o proglašenju vanredne situacije na delu teritorije  opštine  Blace.

Proglašena je vanredna situacija na delu teritorije opštine Blace i to u selima: Međuhana, Šiljomana, Pridvorica, Kačapor, Brežani, Pretrešnja, Suvaja, Alabana, Gornja Draguša, Mala Draguša, Krivaja, Donja Draguša, Pretežana i u naseljenom mestu Blace.

Vanredna situacija je proglašena zbog povećanog aerozagađenja vazduha od požara na smetlani u Međuhani i sprovođenja operativnih mera zaštite i spasavanja.

2
6

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=495009

15 maj 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Proglašena vanredna situacija na delu teritorije opštine Blace zbog povećanog aerozagađenja vazduha”

  1. Mestanin

    Nadam se da je bar sada gospodja koja vodi resor zastite zivotne sredine u opstini Blace izasla na teren da vidi, posto ranije nije htela, ili nije smela da izadjena na teren, pa tako nije ni smela da da nikakvu izjavu, nego se lopta prebacala sa jednog na drugog. Odgovornost nikakva, a ekoloski incident nevidjen. Preko 40 godina rukovodstvo Opstine blace truje svoj narod deponijom u Medjuhani i kanalizacijom koja direktno ide u Blatasnicu.
    Interesuje me dali ce neko da snosi odgovornost za ovaj nemar i ovu bahatost.

  2. Stanko

    Uvek pa i sad reakcija zakasnela, nadlezni spavaju kod se desavaju lose stvari po mestane blaca i okolike

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions