U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prokupački funkcioneri obišli sela: Situacija pod kontrolom, svi putevi prohodni!

Autor 13 jan 2019

PROKUPLJE- Pomoćnik gradonačelnika Prokuplja Vladica Mladenović i član Gradskog veća zadužen za infrastrukturu Žarko Koprivica obišli su neka prokupačka sela kako bi se uverili kakva je situacija na terenu posle velikih snežnih padavina i ima li zastoja na putevima. Tom prilikom su utvrdili da su svi putevi prohodni.

-Obišli smo podjastrebačka sela, oko Džigolja, sela oko Velike Plane, Beloljina. Posetili smo Bace, Pločnik, Kaludru, Mršelj, Gornju i Donju Trnavu, Berišane i utvrdili da je sve u najboljem redu i da su svi putevi prohodni. Neka mesta smo obilazili po pozivu građana i slali mašine za čišćenje snega, dok smo druga sela obišli bez poziva, kako bismo se uverili kakva je situacija na terenu, ističe Mladenović.
U selu Klisurica bilo je problema, ali su predstavnici Grada Prokuplja odmah reagovali, poslali mašinu i sneg je očišćen.
-Sada je sve prohodno. Hvala gradonačelniku Prokuplja Aleksandru Simonoviću i pomoćniku Vladici Mladenoviću što su poslali mašinu, kaže Dragan Miljković, predsednik Mesne zajednice sela Klisurica.


Lokalnoj samoupravi je zahvalan i Zoran Miljković, iz zaseoka Stara Klisurica.
-Da nisu brzo reagovali, stoka bi mi pocrkala. Imam farmu, ne bih mogao da odem po hranu za životnije da nije put očišćen. Iskoristio bih priliku da se zahvalim gradonačelniku Prokuplja Aleksandru Simonoviću, njegovom pomoćniku Vladici Mladenoviću i većniku Žarku Koprivici, naglasio je Miljković.
Resorni većnik Žarko Koprivica ističe da je situacija pod kontrolom i da većih problema nema.
-Oblizimo lokacije u gradu, kao i okolna sela. Još jednom apelujem na građane da čiste sneg ispred svojih kuća i lokala, ali da ga ne bacaju na ulicu, kako bi saobraćaj mogao nesmetano da se odvija. Otvoreni smo za sve pozive, 24 sata. Šta god da se desi, odmah ćemo reagovati, kaže član Gradskog veća Žarko Koprivica.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=146733

13 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Prokupački funkcioneri obišli sela: Situacija pod kontrolom, svi putevi prohodni!”

 1. Trnavac

  Svaka cast stvarno su dosli cim smo ih zvali doduse sa malim ustezanjem ali su dosli i videli sta nas muci i otklonili problem. Josjednom hvala.

 2. Dosli kada im je javljeno da je sve ocisceno,sram vas bilo

 3. Anonimni

  Da li ste gospodo otisli do Tovrljana i da li je tamo ocisceno?
  Da li je moguce doci do svih kuca i po suvom vremenu?
  SRAMOTA!
  Jos pre dve godine smo prijavljivali kliziste i to da je jedna kuca sa bolesnom staricom u ovom selu bila odsecena od sveta i da nismo mogli odneti lekove, brasno kao ni dopremiti hranu za stoku ali nista!!!
  Da li smo mi gradjani drugog reda?
  Na kraju smo morali sami da platimo masine da otklone kliziste!
  SRAMOTA ZA OPSTINU PROKUPLJE!!!

 4. Ja

  Dosli samo da se slikaju,nista oni ne rade,nista…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up