DruštvoPoslednje VestiProkuplje

Prokupčani podržali humanitarnu akciju

PROKUPLJE- Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Prokuplja je povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom organizovalo humanitarnu prodajnu izložbu novogodišnjih ukrasa. Sav prihod od prodaje namenjen je za pomoć za lečenje osoba sa invaliditetom.

U izradi novogodišnjih ukrasa naši članovi pokazali su veliku želju i mnoštvo ideja kako bi njihovi radovi obradovali naše sugrađane. Tokom izrade nakita došli su do izražaja veštine i maštovitost kod naših članova, izjavila je tehnički sekretar Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Marija Stojanović i dodala da su kupovinom ukrasa građani Prokuplja podržali, ne samo ovu akciju, već i celokupan rad ove organizacije.

Prema njenim rečima najveći broj novogodišnjih ukrasa, koji su se nalazili na njihovom štandu na šetalištu kod Glavne pošte, naći će se na novogodišnjim jelkama naših sugrađana.

Hvala svim našim sugrađanima koji su kupili i posetili naš štand i upoznali se sa radom naše organizacije, izjavila je Marija i dodala da oni do kraja ove godine planiraju da organizuju još nekoliko manifestacija koje će biti posvećene predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima.

50% LikesVS
50% Dislikes
Back to top button