Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Prokupčani učestvovali na Sajmu sporta u Beogradu

Autor 26 nov 2018

PROKUPLJE- Teritorijalni Sportski savez opštine Prokuplje učestvovao je na Međunarodnom sajmu sporta, koji je pod sloganom “Put uspeha”, održan ovog vikenda u Beogradu.

Ove godine, Sajam sporta posetili su i profesori fizičke kulture iz osnovnih i srednjih škola iz Prokuplja. Oni su, osim obilaska, prisustvovali seminarima i predavanjima na temu sporta. Zajedno sa nastavnicima i profesorima, Sajmu sporta prisustvovala je i Natalija Okičić, član Opštinskog veća za sport.

-Ove godine, na Sajmu sporta predstavili smo se knjigom „Zlatno doba topličkog boksa“, autora Bojana Markovića. Knjiga je zaintrigirala mnoge posetioce Sajma, gde su se neki rado prisećali velikana jugoslovenskog boksa iz Toplice, Stanišića, Ristića, Šaćirovića, Ališanovića, Đokića, rekao je Božidar Jović, sekretar Sportskog saveza opštine Prokuplje.

Inače, Sajam sporta, koji tradicionalno organizuju Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije otvorio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, u društvu predsednika Sportskog saveza Davora Štefaneka i proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=88259

26 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up