U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prokuplje: Biblioteka u ponedeljak otvara vrata

Autor 7 maj 2020

PROKUPLJE-  U ponedeljak 11. maja počinje da radi Narodna biblioteka „Rade Drainac“ u vremenskom intervalu od osam do 14 časova.

-U to vreme svi naši članovi mogu da dođu i da pozajme knjigu na čitanje ili da se učlane u biblioteku, kazali su u toj ustanovi.
Takođe su naveli, da svi koji dolaze u biblioteku moraju obavezno da koriste zaštitnu opremu koja podrazumeva masku i rukavice.
-U biblioteku će moći da uđe samo jedna osoba, dok će ostali biti u obavezi da sačekaju u redu pred ulazom, održavajući pritom propisanu distancu, rekao je direktor biblioteke Dargan Ognjanović i zamolio građane da pozajmljene knjige ne vraćaju odmah, već da to učine nakon 20. maja.
Kako je naglasio, čitaonica biblioteke još uvek neće moći da se koristi i neće biti dozvoljen lični pristup članovima knjižnom fondu niti njihovo duže zadržavanje u prostorijama biblioteke.
Iz te ustanove su apelovali na građane da se pridržavaju svih mera zaštite i da poštuju trenutnu organizaciju rada Biblioteke u cilju zaštite svog i zdravlja bibliotekara.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481155

7 maj 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up