U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prokuplje: Odbornici se sastali po treći put i doneli važne odluke

Autor 25 avg 2020

PROKUPLJE – Na današnjoj, trećoj sednici Skupštine grada Prokuplja razmatrani su predlozi rešenja o imenovanju novih direktora, članova Upravnih i Nadzornih odbora, ali i druga pitanja vezana za rad javnih preduzeća i kulturnih ustanova.

Kako je mandat za Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća istekao, a na predlog Gradskog veća, doneto je Rešenje o obrazovanju nove komisije, u trajanju od tri godine.

Zbog lične ostavke koju je dao 19. avgusta tekuće godine, razrešen je Zlatan Miljković, koji je obavljao funkciju direktora Apoteke Prokuplje. Novi vršilac dužnosti direktora je Ana Radojević, diplomirani ekonomista, koja je obavljala funkciju pomoćnika direktora Apoteke Prokuplje.

Doneta su i rešenja o izmeni Upravnog i Nadzornog odbora Sportskog centra Prokuplje, Turističke organizacije grada, Kulturno-obrazovnog centra „Toplica“, Doma zdravlja, Narodne biblioteke „Rade Drainac“ i Narodnog muzeja Toplice.

Takođe su predloženi kandidati za imenovanje novih članova Školskog odbora OŠ „Nikodije Stojanović Tatko“, Tehničke škole „15. maj“ i OŠ „Svetislav Mirković Nenad“ u Maloj Plani.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=484923

25 avg 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Prokuplje: Odbornici se sastali po treći put i doneli važne odluke”

  1. nemoj djabe da se sastajete deca polaze u skolu a nemaju gracki prevoz sramota

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions