U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prokuplje: Postavljeni novi direktori

Autor 6 okt 2020

PROKUPLJE – Na današnjem šestom po redu skupštinskom zasedanju bilo je 49 tačaka dnevnog reda koje su obuhvatile smenu pojedinih direktora i imenovanje novih direktora Narodnog muzeja Toplice, Kulturno obrazovnog centra Toplica, Turističke organizacije Prokuplje, JKP Hammeum i Sportske organizacije Prokuplje.

Umesto Darka Žarića, koji je bio direktor Narodnog muzeja Toplice imenovana je Ljiljana Krasić. Novi direktor Kulturno obrazovnog centra Toplica je Bojan Milenković, a na čelu Turističke organizacije Prokuplja je Simon Simonović, koji je do danas obavljao funkciju vd direktora te ustanove.

Imenovan je i novi direktor Sportske organizacije Prokuplja. Umesto Bratislava Lukića postavljen je Živan Vladimirović. Živan Vladimirović bio je narodni poslanik u dva mandata i profesor je fizičkog vaspitanja.

Tajnim glasanjem je izabran i jedan novi većnik za infrastrukturu Milan Radoičić, koji je postavljen umesto Žarka Koprivice koji je dao ostavku.

Za novog direktora JKP Hammeum izabran je Nikola Žugić.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=486536

6 okt 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Prokuplje: Postavljeni novi direktori”

  1. Aca

    Bar imaju vise od srednje skole, i to je napredak.

  2. Pera detliċ

    Bruka je i sramota da umesto istoricara na mestu direktora muzeja stave osobu koja je jedva zavrsila i privatni fakultet! Pouzdano znam da ako su vec hteli promenu, u svojim redovima imaju i vrlo obrazovanog istoricara, doktora nauka, koji im nikako ne odvovara, razumljivo i zašto. Svoje diplome stekao je na državnim fakultetima. Umesto novih i uglednih ljudi ovog grada mi direktore menjamo kao u vreme socijalizma, u krug bez kraja! Zaista žalosno i sramotno!

  3. Zile

    Vec imamo 5-6 penzionera na funkcijama, kao da je PUPS na vlasti.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions