U kategoriji Kultura, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Promocija knjiga Milana Markovića Lake „Opština Podujevo“ i Vesne Paunović Đukić „Uzimanje želje“

Autor 13 apr 2019

KURŠUMLIJA- U četvrtak, u sali opštine u Kuršumliji od 18 časova Gradska biblioteka organizuje promociju knjiga Milana Markovića Lake „Opština Podujevo“ i Vesne Paunović Đukić „Uzimanje želje“. O knjigama će govoriti autori, Milan Marković Laka i Vesna Paunović Đukić, akademik Rade Biočanin, dr Mirjana Bojanić Ćirković, Dragan Ognjanović, Radivoje Pantić i Nebojša Gašić.

Milan Marković Laka autor knjige „Opština Podujevo“ naglašava da promociju svoje druge knjige po redu započinje u Kuršumliji, zatim slede promocije u Nišu, Blacu, Kraljevu, Beogradu, Smederevu, Kragujevcu.

-Knjiga govori o opštini Podujevo, o gradu i selima kojih ima 77 i prvom susretu Podujevčana koji je održan 31. marta prošle godine u Kruševcu. Obuhvaćen je ceo XX vek, zastupljena je geografija i demografija i popis za svako selo. Tiraž je 400 primeraka. Moraćemo da izvršimo doštampavanje jer na moje veliko iznenađenje vlada veliko interesovanje za knjigu kako u Srbiji tako u Evropi i Americi. Knjiga je odmah pronašla put do čitaoca a prvi primerci su otišli za Nju Džersi, grad Belvile kod Njujorka- naglasio je za Topličke vesti Milan Marković Laka, autor knjige“ Opština Podujevo“.

Pročitajte i...  JKP Hammeum, servisne informacije

 

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download redmi firmware
Download WordPress Themes Free
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464672

13 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up