U kategoriji Kultura, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Promocija knjiga Milana Markovića Lake „Opština Podujevo“ i Vesne Paunović Đukić „Uzimanje želje“

Autor 13 apr 2019

KURŠUMLIJA- U četvrtak, u sali opštine u Kuršumliji od 18 časova Gradska biblioteka organizuje promociju knjiga Milana Markovića Lake „Opština Podujevo“ i Vesne Paunović Đukić „Uzimanje želje“. O knjigama će govoriti autori, Milan Marković Laka i Vesna Paunović Đukić, akademik Rade Biočanin, dr Mirjana Bojanić Ćirković, Dragan Ognjanović, Radivoje Pantić i Nebojša Gašić.

Milan Marković Laka autor knjige „Opština Podujevo“ naglašava da promociju svoje druge knjige po redu započinje u Kuršumliji, zatim slede promocije u Nišu, Blacu, Kraljevu, Beogradu, Smederevu, Kragujevcu.

-Knjiga govori o opštini Podujevo, o gradu i selima kojih ima 77 i prvom susretu Podujevčana koji je održan 31. marta prošle godine u Kruševcu. Obuhvaćen je ceo XX vek, zastupljena je geografija i demografija i popis za svako selo. Tiraž je 400 primeraka. Moraćemo da izvršimo doštampavanje jer na moje veliko iznenađenje vlada veliko interesovanje za knjigu kako u Srbiji tako u Evropi i Americi. Knjiga je odmah pronašla put do čitaoca a prvi primerci su otišli za Nju Džersi, grad Belvile kod Njujorka- naglasio je za Topličke vesti Milan Marković Laka, autor knjige“ Opština Podujevo“.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464672

13 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up