U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Promocija programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika

Autor 8 jul 2019

KURŠUMLIJA- U sredu, 10. jula, sa početkom u 11 časova, u skupštinskoj sali opštine Kuršumlija održaće se promocija programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini. Organizatori su Regionalna razvojna agencija Jug i Opština Kuršumlija.

Na promociji će biti predstavljeni programi podrške peduzetništvu u 2019. godini koje raspisuje Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo privrede i Fond za razvoj.

Promocija programa ima za cilj adekvatno informisanje zainteresovanih preduzetnika o aktuelnim programima podrške preduzetništvu u 2019. godini, o uslovima, načinu i roku konkurisanja.

Ciljna grupa su svi zainteresovani, kako postojeći privredni subjekti iz sektra mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, tako i potencijalni preduzetnici koji žele da započnu svoje poslovanje.

S obzirom da je strateško opredeljenje Vlade Republike Srbije razvoj konkurentne privrede koja počiva na idejama privatne inicijative i preduzetničkog duha, ovi paketi podrške imaju za cilj da pruže svim sadašnjim i budućim preduzetnicima finansijsku i nefinansijsku stručnu podršku, da smanje broj neuspelih privrednih subjekata, povećaju broj zaposlenih, podstaknu izvoz i plasman proizvoda i usluga na inostarnim tržištima, te da doprinese njihovom uspešnom poslovanju i opstanku na tržištu, kao i sigurnost da nisu sami u svojim poslovnim poduhvatima.

Pročitajte i...  Prokuplje, najava sportskog vikenda

 

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469132

8 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up