U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Promovisana nova generacija inženjera i specijalista poljoprivrede

Autor 25 mar 2019

PROKUPLJE- Povodom obeležavanja 41 godine postojanja i rada Visoke poljoprivredno-prehrambene škole strukovnih studija, promovisana je nova generacija inženjera i specijalista poljoprivrede. Diplome inženjera i specijalista poljoprivrede dobilo je ukupno 180, sada već bivših studenata VPPŠ.

Čestitajući studentima završetak školovanja, direktor Škole Dragan Orović je rekao da se nada da će im vreme provedeno u ovoj jedinoj prokupačkoj državnoj visokoškolskoj ustanovi ostati u lepom sećanju.

-U protekle četiri decenije, diplome je steklo više od 6.000 studenata koji su svojim znanjem, dodatnom edukacijom, entuzijazmom i radom dali veliki doprinos razvoju svih grana poljoprivrede, ne samo u Toplici, nego i u drugim krajevima Srbije, rekao je on i dodao da su mnogi, nakon dobijanja ove diplome, nastavili dalje školovanje.

Pročitajte i...  Agencija za bezbednost u saobraćaju i Opština Blace poklonili autosedišta namenjena deci

U svom prigodnom govoru, on je podvukao da postoji nada da će Škola možda dobiti akreditaciju za master strukovne studije.

-Budite dobri ljudi, kao što ste bili dobri studenti, svoje znanje prenosite vašim komšijama, pomažite drugima i dodatno se edukujte jer je poljoprivreda takva grana privrede koja se svakodnevno menja i usavršava, zaključio je Orović.

-U narednom periodu, očekujem veći upis studenata, ne samo iz Prokuplja i Toplice, nego i iz drugih krajeva Srbije. Isto tako, očekujem da se veća pažnja posveti praktičnom delu nastave, osavremeni i usavrši nastavni proces i još više poboljša saradnja sa privrednim subjektima, izjavio je Dragan Orović.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download xiomi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=463668

25 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up